• 瀏覽: 4,755
  • 回覆: 48
我愛我女朋友, 但就一個月前, 瞞住我和一個我有錢的朋友 行咗一陣 條友放曬啲錢喺佢度, 之後 開始冇乜點樣返嚟同我瞓 , 話就話返屋企 其實我都唔知 係唔係 後來都 知道了他和那個人一起 我氹得返佢返嚟, 但係 那個仆* 同我講 已經同佢咩咗了, 我心一定係好唔舒服啦, 如果你哋係我 你哋仲接唔接受到

熱賣及精選
就算氹返佢返黎你心裏唔會有條刺咩

回覆 引用 TOP

呢個睇你乜心態既姐。
想搵個人將來結婚生仔既(分手啦,呢D女實比綠帽你架)
打算當佢係私家雞,屌到悶就搵過第二條女既(無壞架,你又無蝕底)

貪慕虛榮的女人,要走就不要留。
今日返來,遲D咪又走。
樓主個頭變綠色未!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fwho 於 2020-2-25 09:30 AM 發表

呢個睇你乜心態既姐。
打算當佢係私家雞,屌到悶就搵過第二條女既(無壞架,你又無蝕底) ...
原先真係想同佢結婚生仔㗎, 最慘就係今日佢借啲意同我嘈交, 跟住又係搵嗰條契弟囉, 本來都真係好愛佢, 開始有少少想放手了, 雖然我還是很愛她。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 toto913 於 2020-2-24 07:49 PM 發表

我愛我女朋友, 但就一個月前, 瞞住我和一個我有錢的朋友 行咗一陣 條友放曬啲錢喺佢度, 之後 開始冇乜點樣返嚟同我瞓 , 話就話返屋企 其實我都唔知 係唔係 後來都 知道了他和那個人一起 我氹得返佢返嚟, 但係 那個仆* 同我講 已經同佢咩咗了, 我心一定係好唔舒服啦, 如果你哋係我 你哋仲接唔接受到 ...
佢同第二個一齊係因為咩?
你哋兩個本身的關係係點呢?

係時候檢視兩個人嘅相處和關係係咪累積了很多嘅小問題?
女朋友本身點睇你哋呢段感情、關係?佢 同埋你 對呢段關係嘅期望又係點?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 toto913 於 2020-2-24 07:49 PM 發表

我愛我女朋友, 但就一個月前, 瞞住我和一個我有錢的朋友 行咗一陣 條友放曬啲錢喺佢度, 之後 開始冇乜點樣返嚟同我瞓 , 話就話返屋企 其實我都唔知 係唔係 後來都 知道了他和那個人一起 我氹得返佢返嚟, 但係 那個仆* 同我講 已經同佢咩咗了, 我心一定係好唔舒服啦, 如果你哋係我 你哋仲接唔接受到 ...
咁點解佢會返你身邊先?

引用:
原帖由 周老頭 於 2020-2-26 01:02 PM 發表

咁點解佢會返你身邊先?
我帶佢見我媽, 我承諾不會常和她嘈

引用:
原帖由 toto913 於 2020-2-26 02:06 PM 發表

我帶佢見我媽, 我承諾不會常和她嘈
咁都合理嘅,最緊要你心裡面介唔介意佢之前嘅嘢,可以嘅當然繼續一齊啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fwho 於 2020-2-25 09:30 AM 發表

呢個睇你乜心態既姐。
打算當佢係私家雞,屌到悶就搵過第二條女既(無壞架,你又無蝕底) ...
重點係她自和我媽媽 見面後 話會同嗰個人 割席· 講清楚後 條友不停 信息 死纏爛打 直到作晚, 她又再應約 , 我應該點做好呢

引用:
原帖由 toto913 於 2020-2-26 04:40 PM 發表

重點係她自和我媽媽 見面後 話會同嗰個人 割席· 講清楚後 條友不停 信息 死纏爛打 直到作晚, 她又再應約 , 我應該點做好呢
咪都係個句,想搵人做人世既,分啦。
未搵到第二個之前,當佢係私家雞,不斷中出直至搵到新歡
遲早唔係你飛佢就佢飛你架啦

走得一次就會有第二次,第三次,你可以容忍嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fwho 於 2020-2-26 06:55 PM 發表

咪都係個句,想搵人做人世既,分啦。
未搵到第二個之前,當佢係私家雞,不斷中出直至搵到新歡
遲早唔係你飛佢就佢飛你架啦
我哋本來就係好 緊張對方的 我哋出雙入對,  一齊生活大家都好愛對方, 雖然成日都會 為咗 鎖碎嘢 嗌交,  但係我哋嘅感情 非常之穩固, 直到同佢喺新嘅公司做工作, 佢工作係pr為主, 所以要成日都call唔同嘅客人, 自此佢就開始 外向了, 這份工作也是我 叫佢一齊同我做嘅, 我真係 接受唔到佢竟然會同第二個 有路, 雖然真係為咗錢, 但係 我放唔低佢 所以 冇分到手 覺得 佢做咗一次對唔住我嘅嘢 我就需要當我係陌路人嗎?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]