• 瀏覽: 21,111
  • 回覆: 150
  • 追帖: 2
同佢一齊兩年
散左冇兩年
我一散左就BLK晒佢所有FB,WSP

前幾日身痕開返佢電話WSP睇下
點知ICON已經係著婚紗
好失落
點解佢可以咁快,散左冇兩年就同第2個結婚

熱賣及精選
引用:
原帖由 kkkk007 於 2020-2-24 03:31 PM 發表

同佢一齊兩年
散左冇兩年

好失落
唉 ...
法例有規定要幾耐結婚先叫唔快㗎咩~~~~?

不如調番轉問,點解您兩年咁耐都仲未放低咁失敗好過啦~

引用:
原帖由 kkkk007 於 2020-2-24 03:31 PM 發表

同佢一齊兩年
散左冇兩年

好失落
唉 ...
身痕做咩睇電話,唔去睇皮膚科?

回覆 引用 TOP

引用:

同佢一齊兩年
散左冇兩年

好失落
唉 ...
有咩問題

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-2-24 15:35 發表

法例有規定要幾耐結婚先叫唔快㗎咩~~~~?

不如調番轉問,點解您兩年咁耐都仲未放低咁失敗好過啦~
我唔係放唔低佢,係我提出分手既
而係果種比佢快過我結唔甘心既心態姐

無非想放下妳
還是掛念妳
誰又會及我傷悲
引用:
原帖由 kkkk007 於 2020-2-24 04:02 PM 發表

放得低佢,就唔會有唔甘心嘅心態啦~~~~

回覆 引用 TOP

引用:

同佢一齊兩年
散左冇兩年

好失落
唉 ...
做男人5好咁心胸狹窄

回覆 引用 TOP

著婚紗唔代表咩嘅,有好多人ICON係手抱BB,但個BB唔係佢本人嘅!

我係咸濕仔,最愛大包米。
後宮幾千批,成日有女砌。
引用:

同佢一齊兩年
散左冇兩年

好失落
唉 ...
你ex同你散左,之後奉子成婚好正常啊

回覆 引用 TOP

你同 ex散前唔覺有綠色光圈 圍繞住你咩 。

引用:
原帖由 kkkk007 於 2020-2-24 04:02 PM 發表

自從早年見過屋企附近一間麵包店收工前通知員工將賣剩啲麵包加入漂白水先當垃圾掉後,小弟及認識的朋友都會通知以後不再幫襯🤗
今日樓主令我回想起這件事😪

唔好睇啦

回覆 引用 TOP

對你係好事,唔駛再等,專心揾過個!

回覆 引用 TOP

唔出奇, 有些人幾個月就可以由相識到結婚,
生埋仔都仲得...

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]