• 瀏覽: 20,631
  • 回覆: 150
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 崖上進擊的白襪 於 2020-2-27 09:11 AM 發表

樓主話係佢飛人呀。
飛左人就唔好後悔,正所謂賣仔莫摸頭。
再者,我真係未試過飛人既時候BLOCK人,被迫分手時先會咁。
我對住D舊野,又唔覺得HURT,又唔覺得可惜,只要佢唔好來煩我就OK啦,BLOCK乜?
自己決定得分開,將來EX會同第二個結婚生仔都預左架啦,所以樓主係有D怪。

熱賣及精選
點解覺得結婚一定係好事?結咗婚有好多問題,係唔係好過你睇你點睇架啫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kkkk007 於 2020-2-24 03:31 PM 發表

同佢一齊兩年
散左冇兩年
我一散左就BLK晒佢所有FB,WSP

前幾日身痕開返佢電話WSP睇下
點知ICON已經係著婚紗
好失落
點解佢可以咁快,散左冇兩年就同第2個結婚
唉 ...
所以唔好咁八卦

引用:
原帖由 fwho 於 2020-2-27 11:20 AM 發表

飛左人就唔好後悔,正所謂賣仔莫摸頭。
再者,我真係未試過飛人既時候BLOCK人,被迫分手時先會咁。
我對住D舊野,又唔覺得HURT,又唔覺得可惜,只要佢唔好來煩我就OK啦,BLOCK乜?
自己決定得分開,將來EX會同第二個結婚生仔都預左架啦,所以樓主係有D怪。 ...
非常同意,樓主飛人時,block contact,就知道要承受結果,現在見到人穿婚紗就呻,甘自己其實當初分手決定是否下錯左,如果無下错,又使咩羨慕,向前行吧,等真正-半出現吧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kkkk007 於 2020-2-24 03:31 PM 發表

同佢一齊兩年
散左冇兩年

好失落
唉 ...
連登有一句講得好-“女人找到下家前不會分手”。

點解前度女友分手兩年就結婚?好簡單,與你分開前已經有後備。分手後便與第二個男人一起(而這個男人經濟條件可能比你好,例如一早就有物業),那就可以兩年結婚。

回覆 引用 TOP

引用:

同佢一齊兩年
散左冇兩年

好失落
唉 ...
既然都分左手,而且你話一散左就BLK晒佢所有FB,WSP..........理得佢生與死啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2020-2-24 04:21 PM 發表

著婚紗唔代表咩嘅,有好多人ICON係手抱BB,但個BB唔係佢本人嘅!
有冇試過著婚紗屌西?感覺超正

引用:
原帖由 火燎森 於 2020-2-27 02:51 PM 發表

有冇試過著婚紗屌西?感覺超正
件婚紗唔駛還?仲有人同人之間好多嘢阻隔……

我係咸濕仔,最愛大包米。
後宮幾千批,成世畀女圍。

引用:

同佢一齊兩年
散左冇兩年

好失落
唉 ...
食過當甩身快囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2020-2-27 03:06 PM 發表

件婚紗唔駛還?仲有人同人之間好多嘢阻隔……
洗返乾淨先還,仲有阻隔就除衫

回覆 引用 TOP

引用:

同佢一齊兩年
散左冇兩年

好失落
唉 ...
恕我失言:樓主同「估唔到自己搖骰盎嘅結果」有分別嘅話都要靠褔爾摩斯同華生先搵到。

註:女人嘢白過、錯過得比你多啲咁多嘅廢中壹個。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 崖上進擊的白襪 於 2020-2-27 11:05 發表

你現在感情生活如何?前度結婚佢都未必幸福一世,你心地唔好咪唯為有咁惗,開心番未?
咁我又冇咁衰

無非想放下妳
還是掛念妳
誰又會及我傷悲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 alankhyip 於 2020-2-25 06:25 發表

咁就係放唔低

根本放低
洗L block人地咩

正柒頭
到唔BLK又話留後路架啦
你有心既根本就講晒

BLK左清清楚楚唔好咩
有女朋友都唔洗佢擔心會再同EX來往

無非想放下妳
還是掛念妳
誰又會及我傷悲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 simonlam1987 於 2020-2-27 11:19 發表

唔好話兩年 ,一年都見過

唔合你男定女LA
識有個女仔同個男仔5年 本身男的應承左28結婚 ,到個女27時問他,他又推。
個女的立即分手 一年內搵個男友 ,之後再結婚 ...
我係佬

無非想放下妳
還是掛念妳
誰又會及我傷悲
引用:
原帖由 麥斯特羅 於 2020-2-27 11:47 發表

所以唔好咁八卦
而家知啦

無非想放下妳
還是掛念妳
誰又會及我傷悲

回覆 引用 TOP