• 瀏覽: 22,355
  • 回覆: 150
  • 追帖: 2
目標人物
引用:
原帖由 garyching1974 於 2020-2-24 04:33 PM 發表

你同 ex散前唔覺有綠色光圈 圍繞住你咩 。
樓主做左綠燈俠一段時間都唔知

你出豉油我出雞,點都點乾你,順便跳番 part 舞先,呵呵!!

回覆 引用 TOP

因為你差

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kkkk007 於 2020-2-24 04:02 PM 發表

我唔係放唔低佢,係我提出分手既
而係果種比佢快過我結唔甘心既心態姐
祝福佢啦,自己都好過D

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kkkk007 於 2020-2-24 04:02 PM 發表

咁就係放唔低

根本放低
洗L block人地咩

正柒頭

你一早己戴帽🤣

回覆 引用 TOP

加油!時間會沖淡一切

回覆 引用 TOP

引用:

樓主可以call佢出黎玩人妻仲正啦

回覆 引用 TOP

慘得過我廿年後搵翻佢面書睇 (幾翻連結) 見佢上年結婚, 剛好昨天係結識紀念日, 聽翻兩首歌, 仲識喊。

回覆 引用 TOP

有冇拍片?有就睇下回味一下就算

回覆 引用 TOP

放眼未來!

回覆 引用 TOP

引用:

你現在感情生活如何?前度結婚佢都未必幸福一世,你心地唔好咪唯為有咁惗,開心番未?

引用:
原帖由 bensonchow 於 2020-2-24 05:50 PM 發表

我同EX散左就咩都掉晒,都係過左幾年有次感冒睇醫,見到有本育嬰雜誌竟然有編教孕婦做運動而個孕婦就係我EX. 再過幾年竟然係快餐店見到帶著個細路食下午餐仲走過黎同我打招呼當時我冇晒反應。突然好想知佢老公咩樣。 ...
嗰樣一定好過你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fwho 於 2020-2-24 09:43 PM 發表

睇你BLOCK得人,都係比人飛架啦。。
D女一定係有下一個先同你散,
睇開D啦,分得手就唔好再理個EX,唔係只會自己唔開心,
樓主話係佢飛人呀。

引用:

唔好話兩年 ,一年都見過

唔合你男定女LA
識有個女仔同個男仔5年 本身男的應承左28結婚 ,到個女27時問他,他又推。
個女的立即分手 一年內搵個男友 ,之後再結婚

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]