• 瀏覽: 8,993
  • 回覆: 62
  • 追帖: 1
婚後數年,但另一半對自己性趣不大,我想佢對我咸濕d
有傾訴者嗎?

熱賣及精選
引用:
原帖由 仲夏小小婆仔 於 2020-2-24 06:37 AM 發表

有傾訴者嗎?
點解唔同佢講呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 仲夏小小婆仔 於 2020-2-24 06:37 AM 發表

有傾訴者嗎?
男或女

回覆 引用 TOP

另一半係男?
好少男人對性無興趣
結左婚之後有咩改變?

回覆 引用 TOP

我係女,老公係男,但佢口講唔咪因為我身材生左之後而無性趣,佢話本身興趣不大

引用:
原帖由 仲夏小小婆仔 於 2020-2-24 12:09 PM 發表

我係女,老公係男,但佢口講唔咪因為我身材生左之後而無性趣,佢話本身興趣不大
未結婚前如

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 仲夏小小婆仔 於 2020-2-24 12:09 PM 發表

未生之前呢,做得多唔多

回覆 引用 TOP

引用:

之前雙方性生活如何

回覆 引用 TOP

學苑瓊丹

附件

ERTGH.png(358.77 KB)

2020-2-24 04:31 PM

我係咸濕仔,最愛大包米。
後宮幾千批,成世畀女圍。

回覆 引用 TOP

引用:

有傾訴者嗎?
算把拉,女人年紀越大皮膚就越差,建鬆,生左仲慘,簡直不忍直視,咪虐待另一半拉,比佢出去玩得開開心心,返黎咪施捨一兩q比你

回覆 引用 TOP

引用:

從文字已表達出你生完身型已經嚴重扭曲晒了,仲點食得落

回覆 引用 TOP

我需求大d,佢就交功課,但我地都無出去搵食嘅
只係協調唔到

回覆 引用 TOP

係唔爱,生仔功能完成就想踢开你,基本上做咩都冇用,個男人长期同出面的女人搞三搞四 ,点会对老婆有兴趣,直头係度揾机会冷暴力,冷虐待,等你忍唔到出轨,有借口拍你走,或者等你主动提离婚 ,仲要扮到自己好似個受害者,香港贱男的卜街手法个个都差唔多,他们返工时,同朋友,同事,兄弟,係埋一起时倾计都係如何设局,算计,诈骗,虐待,算计自己的妻子,你努力讨好个男人,个男人反而会觉得你cheap,更加唔会珍惜,只有快D独立,掌握家庭财政,冇捌个男人有机会出去滚的借口,家务留返捌个男人做,男人太得闲就叫鸡,贱到死

回覆 引用 TOP

引用:

有傾訴者嗎?
呢D情況,會唔會樓主自己先改變一下,令自己吸引力上升,保持新鮮感會好D呢?

[url=http://s23.photobucket.com/user/tony040131/media/1a.jpg.html]
https://cdn.discuss.com.hk/t/e112ad/f/800x0/http://i23.photobucket.com/albums/b363/tony040131/1a.jpg
[/url]

回覆 引用 TOP

引用:

有傾訴者嗎?
九成男人靠視覺,
如果你肥或太瘦,
點誘惑都冇用.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]