• 瀏覽: 5,923
  • 回覆: 34
如題。我再問他是否跟心儀女仔一起去,他話係。send風 景照的原意是什麼?明知我會好大可能問他是否跟心儀女仔去

是想傷我心嗎?

引用:
原帖由 .m. 於 2020-2-24 12:20 AM 發表

如題。我再問他是否跟心儀女仔一起去,他話係。send風 景照的原意是什麼?明知我會好大可能問他是否跟心儀女仔去

是想傷我心嗎?
想激你,佢可能喜歡你

如喜歡我又同其他女仔出門 什麼logic ?

引用:
原帖由 johnshepper 於 2020-2-24 06:37 AM 發表

想激你,佢可能喜歡你
如喜歡我又跟其他女仔出門?什麼logic?

可以麻煩男生又分享你們會這樣用的想法嗎?with lots of thanksssss

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 .m. 於 2020-2-24 12:20 AM 發表

是想傷我心嗎?
激將法,勿上當

He  wishes  you  can  go  with  him  someday

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 .m. 於 2020-2-24 11:17 AM 發表

如喜歡我又跟其他女仔出門?什麼logic?
激下你睇你有乜反應,如果你嬲佢証明到你對佢有意思

回覆 引用 TOP

引用:

是想傷我心嗎?
其實平常心,睇佢下一步會點

回覆 引用 TOP

引用:

是想傷我心嗎?
我估樓主識咗你男友應該唔會太耐?我幾肯定佢唔係100%鍾意你,如果好鍾意你就算真係同其他女仔出咗街都唔會話俾你知,驚散嘛,佢呢招反客為主,試你底線,亦為日後留伏線,可以話“你一早知我有其他異性朋友架啦”而飛你,對呢種男人要小心嘞!!

引用:
原帖由 .m. 於 2020-2-24 11:15 AM 發表

如喜歡我又同其他女仔出門 什麼logic ?
你可以用返同樣招式,下次同佢講,搵日我都同老公仔去先,看看佢有什麼反應

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb8bcce7c0dee2 於 2020-2-24 04:57 PM 發表

激將法,勿上當
非常同意

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 二郎神A 於 2020-2-28 08:13 AM 發表

我估樓主識咗你男友應該唔會太耐?我幾肯定佢唔係100%鍾意你,如果好鍾意你就算真係同其他女仔出咗街都唔會話俾你知,驚散嘛,佢呢招反客為主,試你底線,亦為日後留伏線,可以話“你一早知我有其他異性朋友架啦”而飛你,對呢種男人要小心嘞!! ...
其實只是朋友非男朋友

引用:
原帖由 .m. 於 2020-2-28 09:55 AM 發表

其實只是朋友非男朋友
咁樓主唔需要太介懷喎,點解上香討?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]