• 瀏覽: 25,846
  • 回覆: 219
  • 追帖: 4
結婚7年,有個女,但自覺不能再一齊生活下去。佢日日瞓到中午,物都唔做,一日到黑就淨係識得打機。脾氣又好鬼臭,真係頂唔順。覺得大家之間冇愛,再一齊都係浪費彼此時間。

熱賣及精選
引用:
原帖由 arsenal0928 於 2020-2-23 03:36 PM 發表

結婚7年,有個女,但自覺不能再一齊生活下去。佢日日瞓到中午,物都唔做,一日到黑就淨係識得打機。脾氣又好鬼臭,真係頂唔順。覺得大家之間冇愛,再一齊都係浪費彼此時間。 ...
你呢啲狀況就等如兩個麻甩佬喺條街度嗌交,雙方都只係一味講…
「小你老母,信唔信我打七你吖嗱~~

但就永遠都只係得個吵字,唔會郁手嘅…

要打七你,駛九同你講咩~~~~~~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 arsenal0928 於 2020-2-23 03:36 PM 發表

結婚7年,有個女,但自覺不能再一齊生活下去。佢日日瞓到中午,物都唔做,一日到黑就淨係識得打機。脾氣又好鬼臭,真係頂唔順。覺得大家之間冇愛,再一齊都係浪費彼此時間。 ...
其實你有冇認真地同老婆傾下先?

引用:

同串西港女玩结婚,你自己攞黎

引用:

渣男 如果是16歲又靚身材又正又係處又識打扮 你仲會唔會咁講

七年係開始覺得好很痕,想改變

回覆 引用 TOP

有性米OK

你寵出嚟嘅 唔好怪人 不過既然無愛 離婚都係好事 但記得準時俾x養費。

回覆 引用 TOP

係就早D決定,無為害人害己

回覆 引用 TOP

咁,真係冇辦法生活哦! 放棄啦!

回覆 引用 TOP

咁當初你又結?你有冇認真同老婆傾過先?

引用:
原帖由 呂貧友 於 2020-2-23 05:21 PM 發表

咁當初你又結?你有冇認真同老婆傾過先?
當初係有左小朋友,諗住做個負責任的人才結婚

引用:

早離早着。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 arsenal0928 於 2020-2-23 05:31 PM 發表

當初係有左小朋友,諗住做個負責任的人才結婚
快離婚!

咪浪費時間响垃圾身上

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]