• 瀏覽: 6,712
  • 回覆: 32
  • 追帖: 1
女人最大本錢係青春,黃金時間係27歲以下,過了27歲就本錢越來越少,33歲係分水嶺,27歲至33歲如果本身條件不差擇偶要求又合理仲有機會脫單。33歲打後除了車公顯靈情網恢恢疏不漏,否則妳就要爲下半生剩女生活作準備。正常男人永遠愛青春美女,呢個係自然規律亦係男人天性完全冇錯係唔應該受到剩女的指責!信我!

熱賣及精選
好多時 男人以為女人個所謂死穴係青春.  女人其實心裡真係唔知笑咗幾多轉.  佢地係要利益最大化 或者有青春有波有様要去駛盡利.  當然 好女人唔係咁想還有好多.

常人醉心的理想   於我絕未欣賞,
常人愛的是俗色脂粉   卻非我心景仰.

回覆 引用 TOP

男女都要永遠明白呢樣野,錢係最重要,cash is the king!

引用:
原帖由 cpy_728 於 2020-2-23 07:59 PM 發表

男女都要永遠明白呢樣野,錢係最重要,cash is the king!
完全正確!👍

女人必須要明白只有男人先可以畀到高潮你。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 西西積叻 於 2020-2-23 10:14 PM 發表

完全正確!👍
多謝西西

引用:
原帖由 cpy_728 於 2020-2-23 10:20 PM 發表

多謝西西
who are u🥶

引用:
原帖由 西西積叻 於 2020-2-23 10:21 PM 發表

who are u🥶
本師太乃老虔婆一名,眼中除了錢只有錢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 西西積叻 於 2020-2-23 01:37 PM 發表

女人最大本錢係青春,黃金時間係27歲以下,過了27歲就本錢越來越少,33歲係分水嶺,27歲至33歲如果本身條件不差擇偶要求又合理仲有機會脫單。33歲打後除了車公顯靈情網恢恢疏不漏,否則妳就要爲下半生剩女生活作準備。正常男人永遠愛青春美女,呢個係自然規律亦係男人天性完全冇錯係唔應該受到剩女的指責!信我! ...
咁你有冇溝到女先?

回覆 引用 TOP

樓主睇黎有D野仲係唔明, 
以為自己搵唔到女, 問題係出係對方身上...

回覆 引用 TOP

樓主永遠要明白呢樣野:呀媽係女人

我係咸濕仔,最愛大包米。
後宮幾千批,成日有女砌。

回覆 引用 TOP

樓主永遠唔明白係到成日開 post 數女性係對自己無幫助

回覆 引用 TOP

男人都要記住
如果35前無車無樓再加上無事業
夏薏e都唔會候你😂😂😂

引用:
原帖由 mimi_cc 於 2020-2-24 04:33 PM 發表

男人都要記住
如果35前無車無樓再加上無事業
夏薏e都唔會候你😂😂😂
下惠e同你好襯🤭

引用:
原帖由 西西積叻 於 2020-2-24 04:45 PM 發表

下惠e同你好襯🤭
係又唔區喎
至少身邊條佬唔係有權有錢就係有勢
點都好過d死窮毒L😏😏😏

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]