• 瀏覽: 1,863
  • 回覆: 36
首先,有拍過拖嘅人,有試過拍拖嘅美好,但同時也試過拍拖時嘅苦。

咁……有拍過拖但現在冇拍拖嘅人,為何你會想再拍拖呢?而你哋又愛上拍拖嘅那種經驗,所以想再擁有呢?

而從未試過拍拖嘅人,你哋又點解渴望擁有一段你從未體驗過嘅關係呢?而你哋又想從拍拖之中,得到什麼?

歡迎各位試表達一吓。

熱賣及精選
你想得到格劍的興奮?

引用:
原帖由 曲解 於 2020-2-21 04:50 PM 發表

首先,有拍過拖嘅人,有試過拍拖嘅美好,但同時也試過拍拖時嘅苦。

咁……有拍過拖但現在冇拍拖嘅人,為何你會想再拍拖呢?而你哋又愛上拍拖嘅那種經驗,所以想再擁有呢?

而從未試過拍拖嘅人,你哋又點解渴望擁有一段你從未體驗過嘅關係呢?而你哋又想從拍拖之中,得到什麼?

歡迎各位試表達一吓。 ...
諗少啲假設性問題,你就會少啲煩惱㗎喇!!

回覆 引用 TOP

從未拍過拖,亦唔想拍拖……

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2020-2-21 05:06 PM 發表

從未拍過拖,亦唔想拍拖……
真係?點解?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 曲解 於 2020-2-21 04:50 PM 發表

第一段
假設, 有拖拍, 怕什麼

回覆 引用 TOP

引用:

第二段
點解唔想
係互動

回覆 引用 TOP

第三段
應該係, 與生俱來的
有爸爸 媽媽 有你
相愛

回覆 引用 TOP

祗是, 搵啱拍拖既人, 才會快樂

回覆 引用 TOP

有愛就有快樂,很簡單

回覆 引用 TOP

每個人都雖想有人錫,未有拍拖只係未出現姐

引用:
原帖由 CICAP 於 2020-2-23 01:17 AM 發表

每個人都雖想有人錫,未有拍拖只係未出現姐
會唔會係未出世?

引用:
原帖由 曲解 於 2020-2-24 09:23 AM 發表

會唔會係未出世?
可能下世😞

回覆 引用 TOP

引用:

而家祖國疫情嚴重,你唔上去幫助同胞爲國捐軀,反而喺度冇病呻吟😡

引用:
原帖由 曲解 於 2020-2-24 09:23 AM 發表

會唔會係未出世?
終於轉回黑武士啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]