• 瀏覽: 2,208
  • 回覆: 29
  • 追帖: 1
前排好衝動咁表白左,表面好似無野咁,但見到面其實大家都好尷尬咁,感覺佢都想避開我,本來都叫做普通朋友同事,之前有時互相都會send下msg,但自從表白左之後一次都無搵過我lu,唔想自己太煩好似成日打搞人地咁,唉,連朋友都做唔成真係有點心痛....

熱賣及精選
請問樓主是男定女?表白後,男女反應都好唔同架wor!

引用:
原帖由 凡間中心的西瓜 於 2020-2-21 04:08 PM 發表

男,不過對方聽到係有點驚訝,無諗過我會鍾意佢

表白前大家關係點?
多唔多單獨約會?

引用:
原帖由 凡間中心的西瓜 於 2020-2-21 04:08 PM 發表

同埋之後第一次見面,一開始扮無事同我講左兩句,之後就好明顯咁搵人part住係佢側邊,唔想我行近到佢身邊...我都有諗會唔會係我唔太自然,又或者佢覺得好尷尬...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 temp_discuss 於 2020-2-21 08:49 PM 發表

表白前大家關係點?
多唔多單獨約會?
無約過出街,係公司食lunch時有單獨過,普通同事朋友,做野既時候會玩下同傾計,其實唔太熟,自己真係太衝動😢

回覆 引用 TOP

點表白?
對方反應係點?

引用:
原帖由 temp_discuss 於 2020-2-21 08:58 PM 發表

點表白?
對方反應係點?
Msg佢話鍾意左佢,對方有d驚訝,話唔駛尷尬個d...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一齊食過甜筒 於 2020-2-21 08:40 PM 發表

男,不過對方聽到係有點驚訝,無諗過我會鍾意佢
咁你表白後,做過d勿,有冇約人出街呢?

..

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 凡間中心的西瓜 於 2020-2-22 12:36 AM 發表

咁你表白後,做過d勿,有冇約人出街呢?
無啦,之後見過一次面佢都避開我咁款,點敢約...個一次見面感覺係佢唔想我靠近佢,但又好似扮無野會同我講一兩句說話咁,你覺得佢對我有無覺得反感或者討厭?

其實表白前就要預計有甘的可能性 但理智在深愛中又有咩意義呢

引用:
原帖由 plmokbijb 於 2020-2-22 06:29 AM 發表

其實表白前就要預計有甘的可能性 但理智在深愛中又有咩意義呢
我直情失常啦😂

回覆 引用 TOP

哎呀你衰在太衝動令人覺得太突然啦……既然大家都唔熟,應該就令大家熟d先(做好朋友先),循序漸進……你而家可以同佢溝通下先,大家講清楚,等佢唔好避開你,回復正常同事關係

引用:
原帖由 清風少女 於 2020-2-23 01:13 AM 發表

哎呀你衰在太衝動令人覺得太突然啦……既然大家都唔熟,應該就令大家熟d先(做好朋友先),循序漸進……你而家可以同佢溝通下先,大家講清楚,等佢唔好避開你,回復正常同事關係 ...
😓係啦,不過呢排輪住返工都好耐無見到喇

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]