• 瀏覽: 2,353
  • 回覆: 29
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 一齊食過甜筒 於 2020-2-22 01:18 AM 發表

無啦,之後見過一次面佢都避開我咁款,點敢約...個一次見面感覺係佢唔想我靠近佢,但又好似扮無野會同我講一兩句說話咁,你覺得佢對我有無覺得反感或者討厭? ...
即系未單獨約過人啦,伱上次見到佢,伱覺得佢避伱對嗎?之後唔敢約. 人地女仔來的,我不清楚個女仔性格是什麼,如果本身系膽小害羞型,佢知有人like 自己可能連望都唔夠望,伱其實都唔太了解個女仔性格,如我一樣,相對,對方都唔知伱勿人,對嗎?如果我比人表白咗,我在觀察階段,我就覺得呢個人好奇怪,個頭表白,但冇下文勿意思呀、好似講下咁,好似唔認真喎,所以點都要約出街,好多女仔,覺得男仔要有誠意先肯開始,除非只是玩玩下!

引用:
原帖由 一齊食過甜筒 於 2020-2-21 12:26 AM 發表

前排好衝動咁表白左,表面好似無野咁,但見到面其實大家都好尷尬咁,感覺佢都想避開我,本來都叫做普通朋友同事,之前有時互相都會send下msg,但自從表白左之後一次都無搵過我lu,唔想自己太煩好似成日打搞人地咁,唉,連朋友都做唔成真係有點心痛.... ...
幾耐無msg過?其實一日send一個msg唔多喎

補救先啦
話表白果日因為同人玩真心話大冒險
只係遊戲唔係真係表白
叫佢唔好當真

引用:
原帖由 凡間中心的西瓜 於 2020-2-26 01:51 PM 發表

即系未單獨約過人啦,伱上次見到佢,伱覺得佢避伱對嗎?之後唔敢約. 人地女仔來的,我不清楚個女仔性格是什麼,如果本身系膽小害羞型,佢知有人like 自己可能連望都唔夠望,伱其實都唔太了解個女仔性格,如我一樣,相對,對方都唔知伱勿人,對嗎?如果我比人表白咗,我在觀察階段,我就覺得呢個人好奇怪,個頭表白,但冇下文勿意思呀、好似講下咁,好似唔認真喎,所以點都要約出街,好多女仔,覺得男仔要有誠意先肯 ...
。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 凡間中心的西瓜 於 2020-2-26 01:51 PM 發表

即系未單獨約過人啦,伱上次見到佢,伱覺得佢避伱對嗎?之後唔敢約. 人地女仔來的,我不清楚個女仔性格是什麼,如果本身系膽小害羞型,佢知有人like 自己可能連望都唔夠望,伱其實都唔太了解個女仔性格,如我一樣,相對,對方都唔知伱勿人,對嗎?如果我比人表白咗,我在觀察階段,我就覺得呢個人好奇怪,個頭表白,但冇下文勿意思呀、好似講下咁,好似唔認真喎,所以點都要約出街,好多女仔,覺得男仔要有誠意先肯 ...
你講得啱,我真係唔了解女仔點諗,但個日我見到佢既反應係佢直情唔想我行近佢身邊....走既時候叫我等埋其他人走,唔想我同佢一齊答同一隔lift走...不過你講得啱,我會嘗試下!多謝你!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 周老頭 於 2020-2-26 05:02 PM 發表

幾耐無msg過?其實一日send一個msg唔多喎
一個星期喇....😓

引用:
原帖由 tianke65 於 2020-2-26 05:51 PM 發表

補救先啦
話表白果日因為同人玩真心話大冒險
只係遊戲唔係真係表白
叫佢唔好當真
下...唔會啦...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一齊食過甜筒 於 2020-2-26 10:27 PM 發表

一個星期喇....😓
咁msg佢啦,唔覆就死心啦🤣

引用:
原帖由 周老頭 於 2020-2-26 10:31 PM 發表

咁msg佢啦,唔覆就死心啦🤣
我知道佢係個好女仔,就算唔鍾意我都會禮貌上覆我,我唔想咁...

回覆 引用 TOP

其實我仲想同佢做好朋友,只要佢唔抗拒我就ok😓

回覆 引用 TOP

引用:

其實呢幾日諗番,自己真係傻左,好似你講既,我唔了解佢,對相地佢都唔了解我,根本都唔知我咩頭咩路...呢個問題你點醒左我。唉,前個排個心真係痴左線,完全控制唔到,係無諗過會搞到咁老尷😓其實我呢生人第一次表白jar🤣

引用:
原帖由 一齊食過甜筒 於 2020-2-26 10:59 PM 發表

其實呢幾日諗番,自己真係傻左,好似你講既,我唔了解佢,對相地佢都唔了解我,根本都唔知我咩頭咩路...呢個問題你點醒左我。唉,前個排個心真係痴左線,完全控制唔到,係無諗過會搞到咁老尷😓其實我呢生人第一次表白jar🤣 ...
其實表白完,系要有行動,如果伱表白完,因為估估下,又冇行動或小小挫折就放棄了,咁其實你有幾鍾意呢?鍾意係想得到的,鍾意係唔會覺得尷尬嘅,你可能只是跟對方有點點好感,所以你先要問清楚自己,究竟想點?想追人?定自己都唔知點,或現在只係感覺到老尷,不知所措呢?了解左自己先,再作出決定。

引用:
原帖由 凡間中心的西瓜 於 2020-2-27 12:19 AM 發表

其實表白完,系要有行動,如果伱表白完,因為估估下,又冇行動或小小挫折就放棄了,咁其實你有幾鍾意呢?鍾意係想得到的,鍾意係唔會覺得尷尬嘅,你可能只是跟對方有點點好感,所以你先要問清楚自己,究竟想點?想追人?定自己都唔知點,或現在只係感覺到老尷,不知所措呢?了解左自己先,再作出決定。 ...
我唔係放棄😭只係見到對方有咁既反應,我都唔知點算好😓嗯,我會好好想清楚之後點好

回覆 引用 TOP

找男男啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]