• 瀏覽: 15,335
  • 回覆: 596
  • 追帖: 1
好奇一問

話說男神的爸爸後生時好靚仔,佢細女仲話成個古×樂甘靚仔(目測唔覺),但佢比一般阿伯好睇。

我就好奇鳥,一個靚仔經過歲月的洗禮,是否會由靚佬變核突佬?真好奇。。。(應該外形上唔會突變呵???)

請各位隨便發表個人意見。。。

熱賣及精選
其實好睇識唔識保養

引用:
原帖由 優閒討論者 於 2020-2-20 06:41 PM 發表

其實好睇識唔識保養
甘又係,但好多變阿叔後,就成個麻甩佬甘既款

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-2-20 06:43 PM 發表

甘又係,但好多變阿叔後,就成個麻甩佬甘既款
男人大多數唔識保

引用:
原帖由 優閒討論者 於 2020-2-20 06:44 PM 發表

男人大多數唔識保
是的,但我發現後生靚仔個d,到有年紀時,都會比一般麻甩佬好睇。。。

可能天生基本的條件好。。。

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-2-20 06:47 PM 發表

是的,但我發現後生靚仔個d,到有年紀時,都會比一般麻甩佬好睇。。。

可能天生基本的條件好。。。
都岩

引用:
原帖由 優閒討論者 於 2020-2-20 06:49 PM 發表

都岩
我更好奇,係米個個靚仔變老之後,都唔會嚇親人先?

我身邊個d都一樣冇乜點保養,但依然睇得出後生時係靚仔。。。

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-2-20 06:53 PM 發表

我更好奇,係米個個靚仔變老之後,都唔會嚇親人先?

我身邊個d都一樣冇乜點保養,但依然睇得出後生時係靚仔。。。
天生條件好呱

引用:
原帖由 優閒討論者 於 2020-2-20 06:55 PM 發表

天生條件好呱
嗯。。。基本五官已好好睇,加上歲月的洗練,變得更有男人味。。。。

基本上,我覺得香港好似好少甘樣的男人。。。。

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-2-20 06:57 PM 發表

嗯。。。基本五官已好好睇,加上歲月的洗練,變得更有男人味。。。。

基本上,我覺得香港好似好少甘樣的男人。。。。
你喜歡咩身型男人

引用:
原帖由 優閒討論者 於 2020-2-20 07:00 PM 發表

你喜歡咩身型男人
當然結實啦。。。正常的諗法,你呢??

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-2-20 07:06 PM 發表

當然結實啦。。。正常的諗法,你呢??
無所謂
唔鍾意肥

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-2-20 06:36 PM 發表

好奇一問

話說男神的爸爸後生時好靚仔,佢細女仲話成個古×樂甘靚仔(目測唔覺),但佢比一般阿伯好睇。

我就好奇鳥,一個靚仔經過歲月的洗禮,是否會由靚佬變核突佬?真好奇。。。(應該外形上唔會突變呵???)

請各位隨便發表個人意見。。。 ...
樂,變咸濕佬多
眼見好多後生cc文文靚靚仔仔,中年都變咗咸濕佬,因為經過歲月既洗禮咁囉

目標人物
全部都唔識嘢
當然要大肚腩la
浪漫的去山頂野餐瞓在草叢上可當作軟綿過綿綿冰的軟綿綿的枕頭
非常舒服啊
原主保祐你 阿門
https://youtu.be/X5Yb7RO1LZE

引用:
原帖由 乜費 於 2020-2-20 07:27 PM 發表

全部都唔識嘢
當然要大肚腩la
浪漫的去山頂野餐瞓在草叢上可當作軟綿過綿綿冰的軟綿綿的枕頭
非常舒服啊
原主保祐你 阿門https://youtu.be/X5Yb7RO1LZE ...
費哥,係咪好似達哥咁款呀

目標人物
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]