• 瀏覽: 3,736
  • 回覆: 30
我係二手傢俱店度睇中左套梳化同埋茶几,但佢地間野又唔包送貨。最近仲要撞正老公出trip,要成個月之後先番,等得佢番黎又驚會賣左比其他人,唉…屋企冇個男人真係唔掂..

引用:
原帖由 犯法呀 於 2020-2-20 11:39 AM 發表

我係二手傢俱店度睇中左套梳化同埋茶几,但佢地間野又唔包送貨。最近仲要撞正老公出trip,要成個月之後先番,等得佢番黎又驚會賣左比其他人,唉…屋企冇個男人真係唔掂.. ...
俾錢可以做到好多野.........講完

回覆 引用 TOP

你係咁鍾意嘅,一係你同間野傾下先,睇下佢可唔可以幫你keep多排先?

引用:
原帖由 犯法呀 於 2020-2-20 11:39 AM 發表

我係二手傢俱店度睇中左套梳化同埋茶几,但佢地間野又唔包送貨。最近仲要撞正老公出trip,要成個月之後先番,等得佢番黎又驚會賣左比其他人,唉…屋企冇個男人真係唔掂.. ...
揾搬屋公司.

引用:
原帖由 87er 於 2020-2-21 02:48 PM 發表

揾搬屋公司.
係囉 點解唔穩😂😂😂

回覆 引用 TOP

搬屋公司大把男人

眾醉我醒會煩惱
眾醒我醉要吃虧

回覆 引用 TOP

女人搵男人幫手根本唔係難事。

引用:

買二手家C唔驚撞野?

回覆 引用 TOP

揾隔離老王

搬重野無個男人唔得

回覆 引用 TOP

高高拿拿幫到你。

回覆 引用 TOP

佢地間野唔包送貨,咁你不如自己call車去車咪得囉,而家call架車送好方便啫!

引用:
原帖由 HI你媽 於 2020-2-21 12:00 PM 發表

你係咁鍾意嘅,一係你同間野傾下先,睇下佢可唔可以幫你keep多排先?
佢話唔keep得耐呀,自己一個又搬唔到

引用:
原帖由 87er 於 2020-2-21 02:48 PM 發表

揾搬屋公司.
但係得一件,佢地會搬咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rawong 於 2020-2-22 11:58 AM 發表

揾隔離老王
搵隔籬老正。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]