• 瀏覽: 12,540
  • 回覆: 97
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 炎夏野性的婆仔 於 2020-2-23 12:57 AM 發表

要以牙還牙?
都唔係,最緊要開心

熱賣及精選
We all begain as some thing else

引用:
原帖由 炎夏野性的婆仔 於 2020-2-23 12:51 AM 發表

可能係..點都吸引過我呢個黃面婆
所以你要更加增值自己去面對將來,調整好自己心態

引用:
原帖由 炎夏野性的婆仔 於 2020-2-23 01:03 AM 發表

的確如此
樓主,其實你犯咗好多女人嘅錯誤。生完小朋友後就忘記咗自己係人哋老婆嘅身份。100%投入顧照小朋友,完全忽略咗老公。我老婆都係咁!

希望你解決到

引用:
原帖由 xiaoloy 於 2020-2-23 10:39 AM 發表

樓主,其實你犯咗好多女人嘅錯誤。生完小朋友後就忘記咗自己係人哋老婆嘅身份。100%投入顧照小朋友,完全忽略咗老公。我老婆都係咁!

希望你解決到 ...
我係男湊左兩個小朋友三年,真係會忽略身邊太太。同埋一心湊B真係唔會諗搞野!希望男士們體諒一下太太多溝通,諗返兩個人一齊有小朋友真係唔容易!愛是恆久忍耐,又有恩慈,愛是不自誇,不張狂,不作害羞的事,不求自己益處,不輕易發怒,不計算人的惡,凡事包容,凡事忍耐!多想佢好處,不要讓脾氣情緒影響你理智

我老婆都唔鐘意理我...

回覆 引用 TOP

出面先有新鮮感

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 炎夏野性的婆仔 於 2020-2-23 12:49 AM 發表

可能我地已經冇哂感情了
如果你仲想一齊,你試下對佢好D,將重心放係佢身,會唔會好D

引用:
原帖由 哈囉灰肚臍 於 2020-2-23 01:59 AM 發表

唔洗理我,我只係口痕友講野無呢頭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tonywong888 於 2020-2-23 03:40 AM 發表

都唔係,最緊要開心
開心嘅感覺好耐冇感受過

引用:
原帖由 firefighter911 於 2020-2-23 07:34 AM 發表

We all begain as some thing else
??

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 沉睡再沉睡 於 2020-2-23 08:59 AM 發表

所以你要更加增值自己去面對將來,調整好自己心態
自己要湊bb, 真係冇時間..唯有等幾年後

引用:
原帖由 xiaoloy 於 2020-2-23 10:39 AM 發表

希望你解決到 ...
我真係唔識做人老婆..我仲以為湊好小朋友做好本份就可以..

引用:
原帖由 netwinyie 於 2020-2-23 10:48 AM 發表

我係男湊左兩個小朋友三年,真係會忽略身邊太太。同埋一心湊B真係唔會諗搞野!希望男士們體諒一下太太多溝通,諗返兩個人一齊有小朋友真係唔容易!愛是恆久忍耐,又有恩慈,愛是不自誇,不張狂,不作害羞的事,不求自己益處,不輕易發怒,不計算人的惡,凡事包容,凡事忍耐!多想佢好處,不要讓脾氣情緒影響你理智 ...
你負責湊小朋友咁勁?好少男人肯咁樣..你講個啲我地都犯哂

咁你會點做?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]