• 瀏覽: 11,198
  • 回覆: 166
  • 追帖: 1
如題 拎又比人話唔man 唔拎又比人話唔細心

熱賣及精選
睇下個手袋咩 size,,埃pat  以下嗰啲 咪唔使,女仕用來襯衫。
其他全部男仕拎 就啱,女朋友用來錫,扮 man係冇用。

引用:
原帖由 seasonlost36 於 2020-2-19 07:48 PM 發表

如題 拎又比人話唔man 唔拎又比人話唔細心
睇你顧街外人眼光多d,定顧女友感受多d。。。

你可以叫街外的男人同你拍拖架,一齊過情人節都ok架

回覆 引用 TOP

我長期都會放整水係袋 所以一定要男朋友拎 xd

痴筋!男人老狗同嗰女人拎袋。

引用:
原帖由 夜靜雨聲 於 2020-2-19 09:27 PM 發表

痴筋!男人老狗同嗰女人拎袋。
雨聲,同路人甲過情人節,如何?

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-2-19 09:34 PM 發表

雨聲,同路人甲過情人節,如何?
情人節?你講正月十五?
去公園猜燈謎。

引用:
原帖由 夜靜雨聲 於 2020-2-19 09:38 PM 發表

情人節?你講正月十五?
去公園猜燈謎。
甘你可以同路人甲猜燈謎喎,幾好。。。

得閒摸路人甲的手仔,錫下路人甲的咀仔,諗起都正。。。

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-2-19 09:42 PM 發表

甘你可以同路人甲猜燈謎喎,幾好。。。

得閒摸路人甲的手仔,錫下路人甲的咀仔,諗起都正。。。
拖手錫咀仔喱啲小兒科喇,你同某君又點過情人節呀?

引用:
原帖由 夜靜雨聲 於 2020-2-19 09:48 PM 發表

拖手錫咀仔喱啲小兒科喇,你同某君又點過情人節呀?
某君??指邊位??個晚我係香土同多位男士一齊過情人節喎,可惜你冇出現,我再多一個某君都唔拘,哈哈哈。。。。

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-2-19 09:52 PM 發表

某君??指邊位??個晚我係香土同多位男士一齊過情人節喎,可惜你冇出現,我再多一個某君都唔拘,哈哈哈。。。。
咁就陰公豬咯!情人節都要喺鄉土過,換句說話講,即喺你仲未有如意狼君啦。
早啲響嘛,我可以介紹個畀你。

引用:
原帖由 夜靜雨聲 於 2020-2-19 10:05 PM 發表

咁就陰公豬咯!情人節都要喺鄉土過,換句說話講,即喺你仲未有如意狼君啦。
邊位呀??你冇問,點同你響呀??

定係開帖周圍響呢??

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 夜靜雨聲 於 2020-2-19 10:05 PM 發表

我地一大班人一齊過,好開心喎。。。。

回覆 引用 TOP

唔應該

回覆 引用 TOP

你响邊處識埋呢d要男人拎手袋既女呀
無女仔叫過我拎、話幫佢拎一下都唔會俾
呢個問題你諗多咗、我相信正常既女仔係識

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]