• 瀏覽: 10,043
  • 回覆: 98
  • 追帖: 1
青春有限 見番學姐臉上有縐紋個袋又深色我都係要趁後生時做多啲女人過咗25唔止男人睇唔上眼,女人之間咁多事非一定嫌老啦,女人真係要把握任何機會做多啲後生時快啲吊到水魚過埋下半世先

熱賣及精選
25到30味道最正

中女又如何? 有錢就得。

咁40歲叫咩?

你見唔到大把有佬認頭嘅C奶其實都過得好有怨氣咩!日日番茄炒蛋飲粥水,肉都唔敢買多兩,出去食飯都要揀特價餐,今日環境,有幾個佬唔使個C奶夾$過日子?單身女子如果有$,根本過得好過C奶怨婦好多!

引用:
原帖由 想菲 於 2020-2-19 06:40 PM 發表

青春有限 見番學姐臉上有縐紋個袋又深色我都係要趁後生時做多啲女人過咗25唔止男人睇唔上眼,女人之間咁多事非一定嫌老啦,女人真係要把握任何機會做多啲後生時快啲吊到水魚過埋下半世先 ...
25歲好後生,條街大把三十幾,四十幾,剩女,

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 想菲 於 2020-2-19 06:40 PM 發表

青春有限 見番學姐臉上有縐紋個袋又深色我都係要趁後生時做多啲女人過咗25唔止男人睇唔上眼,女人之間咁多事非一定嫌老啦,女人真係要把握任何機會做多啲後生時快啲吊到水魚過埋下半世先 ...
女人青春有限,二十幾歲,好快飄過。

25歲正常才剛放下書包無耐

回覆 引用 TOP

照樓主噤講,全女性都只可以活到30歲,30歲以後個D全部自己消失

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ywannal 於 2020-2-19 10:19 PM 發表

你見唔到大把有佬認頭嘅C奶其實都過得好有怨氣咩!日日番茄炒蛋飲粥水,肉都唔敢買多兩,出去食飯都要揀特價餐,今日環境,有幾個佬唔使個C奶夾$過日子?單身女子如果有$,根本過得好過C奶怨婦好多! ...
女人對「男人嘅質素」嘅見解好奇特......尤其怨婦:佢怨唔出奇而且值得同情不過最初或是有班人太識女人心。

引用:
原帖由 我屋企做乜 於 2020-2-20 08:04 AM 發表

平時搭車見唔少啦係嘛,C奶一路鬧佬鬧細路,C奶團聚埋講是非又吐埋屋企苦水,喱D低質生活,留返俾無要求嘅人就啱啫。
女人對「男人嘅質素」嘅見解好奇特......尤其怨婦:佢怨唔出奇而且值得同情不過最初或是有班人太識女人心。

回覆 引用 TOP

女人就好似貨物有賞味期限, 又快過期,梗係趁自己仲新鮮出貨啦

高價出貨對大家都有好處哦,自己得到愛,男人又試到新鮮老咗無人要變左一個又一個嘅姑婆係社會上嘅計時炸彈

回覆 引用 TOP

引用:

你咁講法不如話女人一過18歲就係中女,因為開始成年。最後生係bbbb嘅水魚係父母,化妝品/護膚品嘅水魚係我地

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 公園雀躍 於 2020-2-19 06:51 PM 發表

25到30味道最正
30-45最熟

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]