• 瀏覽: 9,704
  • 回覆: 98
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 想菲 於 2020-2-19 06:40 PM 發表

青春有限 見番學姐臉上有縐紋個袋又深色我都係要趁後生時做多啲女人過咗25唔止男人睇唔上眼,女人之間咁多事非一定嫌老啦,女人真係要把握任何機會做多啲後生時快啲吊到水魚過埋下半世先 ...
中女仲正啦

熱賣及精選
中女先吸引男人

回覆 引用 TOP

世界末日到了,仲唔出貨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 武涼深 於 2020-2-20 11:15 AM 發表

中女仲正啦
咁你入返件就停經嘅老女人

引用:
原帖由 ywannal 於 2020-2-19 10:19 PM 發表

你見唔到大把有佬認頭嘅C奶其實都過得好有怨氣咩!日日番茄炒蛋飲粥水,肉都唔敢買多兩,出去食飯都要揀特價餐,今日環境,有幾個佬唔使個C奶夾$過日子?單身女子如果有$,根本過得好過C奶怨婦好多! ...
妳都戇撚鳩 咁講 男人唔駛養妻活兒咪仲爽yy 玩乜都得 生活質素分分鐘好過女人多多聲

引用:
原帖由 想菲 於 2020-2-20 01:40 PM 發表

咁你入返件就停經嘅老女人
仲正

引用:
原帖由 超級深情的工人 於 2020-2-20 02:08 PM 發表

見你答嘢都知你係廢佬。講緊D人結婚搭伙夾錢食飯啊,(如果個男人俾錢養全家就唔係叫夾$啦)咁何來佢哋養妻活兒?既然唔養妻活兒,又有免費保姆使用,D廢佬無損失,單身寡佬生活就無咁舒服嘅

妳都戇撚鳩 咁講 男人唔駛養妻活兒咪仲爽yy 玩乜都得 生活質素分分鐘好過女人多多聲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 想菲 於 2020-2-19 06:40 PM 發表

青春有限 見番學姐臉上有縐紋個袋又深色我都係要趁後生時做多啲女人過咗25唔止男人睇唔上眼,女人之間咁多事非一定嫌老啦,女人真係要把握任何機會做多啲後生時快啲吊到水魚過埋下半世先 ...
咁你吊到水魚未?

引用:

咁又唔一定,我鍾意熟女

回覆 引用 TOP

中女靠技術搭夠

引用:
原帖由 橙色膠袋 於 2020-2-20 02:45 PM 發表

咁你吊到水魚未?
有無介紹先

你太偏激!女人至少過30歲先叫中女,25至30叫女人,25以下叫女仔🤭不過女人嫁人的黃金時間係23至26歲!呢個年紀係揀老公,過了26就比人揀!信我!

引用:
原帖由 西西積叻 於 2020-2-20 11:04 PM 發表

你太偏激!女人至少過30歲先叫中女,25至30叫女人,25以下叫女仔🤭不過女人嫁人的黃金時間係23至26歲!呢個年紀係揀老公,過了26就比人揀!信我!
女人25歲已退化了,唔揾人照顧最後不能自理

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]