• 瀏覽: 2,863
  • 回覆: 20
個男仔對個女仔有好感 但因為個男仔好大壓力 令到佢連拍拖都唔想諗 個男仔叫個女仔比D時間佢 叫個女仔揾另一個男仔 個男仔唔想哂個女仔咁多時間 係咪暗示緊個男仔唔再鐘意個女仔?

熱賣及精選
引用:
原帖由 冬甩 於 2020-2-19 02:12 PM 發表

個男仔對個女仔有興趣 但因為個男仔好大壓力 令到佢連拍拖都唔想諗 個男仔叫個女仔比D時間佢 叫個女仔揾另一個男仔 個男仔唔想哂個女仔咁多時間 係咪暗示緊個男仔唔再鐘意個女仔? ...
妳學好啲寫作技巧,唔會令人睇到頭暈嘅文字,先好上嚟開帖問人啦吊奶…

回覆 引用 TOP

爆菊

回覆 引用 TOP

其實係明示

我係咸濕仔,最愛大包米。
後宮幾千批,成日有女砌。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 冬甩 於 2020-2-19 02:12 PM 發表

個男仔對個女仔有好感 但因為個男仔好大壓力 令到佢連拍拖都唔想諗 個男仔叫個女仔比D時間佢 叫個女仔揾另一個男仔 個男仔唔想哂個女仔咁多時間 係咪暗示緊個男仔唔再鐘意個女仔? ...
如果依個男仔已經開口叫個女仔唔好搵佢, 咁依個男仔其實已經去到討厭個女仔

回覆 引用 TOP

開到口。仲死纏托咩

回覆 引用 TOP

引用:

個男仔對個女仔有好感 但因為個男仔好大壓力 令到佢連拍拖都唔想諗 個男仔叫個女仔比D時間佢 叫個女仔揾另一個男仔 個男仔唔想哂個女仔咁多時間 係咪暗示緊個男仔唔再鐘意個女仔? ...
如果佢真係因為好大壓力, 連拍拖都唔想諗, 咁佢又未必係唔再鍾意個女仔
只係覺得自己無能力令到個女仔幸福, 唔想個女仔浪費青春

但我感到好奇, 有咩野會令到個男仔好大壓力而放棄一個鍾意既女仔

引用:
原帖由 ame3738 於 2020-2-22 11:17 PM 發表

如果佢真係因為好大壓力, 連拍拖都唔想諗, 咁佢又未必係唔再鍾意個女仔
只係覺得自己無能力令到個女仔幸福, 唔想個女仔浪費青春

但我感到好奇, 有咩野會令到個男仔好大壓力而放棄一個鍾意既女仔 ...
果果男仔係因為工作壓力大

回覆 引用 TOP

引用:

其實個男仔係基佬,所以同女仔拍拖壓力好大,唔想浪費大家時間.

基不可測

回覆 引用 TOP

即系基佬唔中2女人

回覆 引用 TOP

引用:

我諗未必係嘅 可能個男人唔想嘥個女人時間呢 又或者個男人覺得畀唔到幸福個女人呢 唔好話佢 我都有呢個念頭

回覆 引用 TOP

個男仔從來冇鍾意過呢個女仔

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]