• 瀏覽: 9,094
  • 回覆: 4
本主題由 YanNessIsMe 於 2020-10-3 06:19 PM 關閉
男女之間相處,女人要大方大量,任何原因分手都好,
1》懂得尊重男性,
鹹魚青菜各有喜好,但當雙方唔適合再一齊,請唔好死纏擾對方,咁做失禮自己亦令男性避開,嚴重既會失去聯絡

2》懂得令其他女性佩服,
分手後見到EX拖現任女友都要大方接受,如果現任女友有意刁難你就唔好中計,因為EX了解你性格,如果你反擊,EX當然會幫現任,分手就已經無關係

3》懂得知難而退,
如果發現自己被騙感情,而對方係已婚,最好立即離開,唔好走去同對方老婆講,要係你同情人好好商量,暗中結束呢段關係,當然你要選擇放開佢,逃避佢,可能要斷絕關係,免惹禍上身

作為女人面對種種感情係唔容易放低,但係再痛苦都要努力面對,分手唔係完結,係搵個更好既,就算深愛那男人亦要識得放手

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2020-2-19 02:33 AM 發表

好彩你講嗰三個情況我都未遇過

引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2020-2-19 02:38 AM 發表

我只越過我爸過身前度出面搞搞震我即刻分手 到而家都未見過永不聯絡 痛恨佢
做女人要堅強,好多種感情都會有得有失,有時男人犯賤由佢去做,做好自己果part 就夠,始終男人錯一次就容易有人原諒,做女人錯一次會俾人唱

引用:
原帖由 cpy_728 於 2020-2-19 11:05 AM 發表

我懂呢0的野, 可以有幾多錢收?

無錢收, 學黎做咩?
有男人無收人, 學黎做咩?
如果個男人唔上進,爛泥扶唔上,食軟飯,呃錢呃感情,你應該要避,有時緣份係好奇妙,你遇到呢類,如果你唔小心愛上都無辦法

引用:
原帖由 cpy_728 於 2020-2-19 11:32 AM 發表

所以我寧願自己一個, 錢先係我人生重點

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]