• 瀏覽: 9,080
  • 回覆: 75
  • 追帖: 2
結婚3年,無小朋友,我真係忍無可忍,我老公超級超級啰嗦,一件小事可以講足2-3個鐘,例如:行行下街,問我有否覺得某售貨員不禮貌;食食下野,討論起某食物同之前有咩咩唔同.....

除此之外,我老公都應該算係好男人/好老公,出糧全部入我戶口,負責煮飯,唔打扮唔著名牌,好關心我,就算普通感冒都會特燈請假陪我去看醫生......

每次聽佢發表偉論,我都好痛苦,真係太太太啰嗦!

熱賣及精選
有個甘好得男人好好珍惜,好男人難找。我想找這樣的男人都找不到呢

回覆 引用 TOP

你可以保證下一個會完美嗎?每個人都有缺點的,可能你老公都對你有不滿呢,你對感情太兒戲啦

嫁到咁好嘅男人仲想點了,啰嗦代表佢咩事都會同你分享,為人老實,對你又咁好算得上好老公了。慢慢去習慣佢嘅啰嗦。為呢事就想離婚,你對婚姻太兒戲了。

回覆 引用 TOP

珍惜眼前人,系愛啊哈利。
如果佢淨系得呢個缺點,根本吾需要離婚。
佢又吾系偷食,爛賭,你就應該心滿意足啦。
可以同你老公反應下,或者佢肯改下呢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 whatdoesyoumean 於 2020-2-19 12:01 AM 發表

結婚3年,無小朋友,我真係忍無可忍,我老公超級超級啰嗦,一件小事可以講足2-3個鐘,例如:行行下街,問我有否覺得某售貨員不禮貌;食食下野,討論起某食物同之前有咩咩唔同.....

除此之外,我老公都應該算係好男人/好老公,出糧全部入我戶口,負責煮飯,唔打扮唔著名牌,好關心我,就算普通感冒都會特燈請假陪我去看醫生......

每次聽佢發表偉論,我都好痛苦,真係太太太啰嗦! ...
佢唔同你講同邊個講?唔通唔出聲好呀?搵第二條女講,好唔好?

Find SP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 whatdoesyoumean 於 2020-2-19 12:01 AM 發表

我個人好靜,啱晒你。

回覆 引用 TOP

自己揀嘅有乜好怨!?莫非佢未婚時係另一人?

回覆 引用 TOP

引用:

係好男人黎既

回覆 引用 TOP

His very 8 por personality.
Kinda hard to deal with this type.

回覆 引用 TOP

離婚吧....

回覆 引用 TOP

引用:

人生最大遺憾,就係做錯決定,趕快離婚吧!

回覆 引用 TOP

引用:

理解晒佢啲偉論下次早佢壹步問句「要講多次嘛?」。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]