• 瀏覽: 1,824
  • 回覆: 12
  • 追帖: 1
試左1次iui和3ivf都失敗,請問有無成功經驗分享?

引用:
原帖由 Song 於 2020-2-18 08:57 PM 發表

有,

回覆 引用 TOP

我在瑪麗私家醫院做過1次,喺中環診所做過2次,諗緊去唔去台灣做⋯

引用:
原帖由 Song 於 2020-2-19 09:57 AM 發表

我在瑪麗私家醫院做過1次,喺中環診所做過2次,諗緊去唔去台灣做⋯
同你差不多,pm你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Song 於 2020-2-18 08:57 PM 發表

我現在試做iui,心情好複雜,依家又唔可以去台灣做IVF😔

回覆 引用 TOP

藍寶梅

回覆 引用 TOP

引用:

我同太太返深圳做了兩次ivf。生了一個

回覆 引用 TOP

樓主做之前有冇去睇中醫? 同埋記得先食左supplments先

引用:

我都想生BB,但年紀又大,自然又懷唔上,去人工又怕痛,又怕傷,如果失敗幾次會唔會好傷身,同影響之後懷孕機會率?

引用:
原帖由 MOKATT 於 2020-2-27 02:54 AM 發表

樓主做之前有冇去睇中醫? 同埋記得先食左supplments先
Supplement s係指食乜?

引用:
原帖由 夜怪達人 於 2020-2-29 05:40 PM 發表

Supplement s係指食乜?
專門提升卵子和精子品質嘅營養保健品,你可以睇吓呢度

www.wannahavebb.com

引用:
原帖由 Rindy123 於 2020-2-29 11:35 PM 發表

專門提升卵子和精子品質嘅營養保健品,你可以睇吓呢度

www.wannahavebb.com
有冇負作用的?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 夜怪達人 於 2020-2-29 05:37 PM 發表

我都想生BB,但年紀又大,自然又懷唔上,去人工又怕痛,又怕傷,如果失敗幾次會唔會好傷身,同影響之後懷孕機會率?
有試過自然?

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]