• 瀏覽: 9,874
  • 回覆: 85
  • 追帖: 3
我都半年冇同老公做,試過做主動著啲性感內衣,黑色絲襪,黑色哩士底褲佢都借意話攰,攪到冇哂性趣,有時真係好想性交為有自己上綢睇下咸片,用條青瓜插入去舒服下。

做女人係咁! 用假陽具玩住先

新手回覆唔到

引用:
原帖由 Angie 於 2020-2-18 02:15 發表

我都半年冇同老公做,試過做主動著啲性感內衣,黑色絲襪,黑色哩士底褲佢都借意話攰,攪到冇哂性趣,有時真係好想性交為有自己上綢睇下咸片,用條青瓜插入去舒服下。 ...
我同妳剛相反    如果我係妳老公就爽死    唔駛次次睇AV解決!😭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Angie 於 2020-2-18 02:15 發表

我都半年冇同老公做,試過做主動著啲性感內衣,黑色絲襪,黑色哩士底褲佢都借意話攰,攪到冇哂性趣,有時真係好想性交為有自己上綢睇下咸片,用條青瓜插入去舒服下。 ...
其實用青瓜  妳會加番個confom嗎?

回覆 引用 TOP

引用:

我好鍾意絲襪  性感內衣    剛剛幻想妳而打了一次

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Angie 於 2020-2-18 02:15 AM 發表

你咁樣實爆pm啦師姐, 大把師兄想服侍伙你

☆ 做工程師,我好後悔 ☆[img]
引用:
原帖由 jamshwong 於 2020-2-18 09:53 AM 發表

你咁樣實爆pm啦師姐, 大把師兄想服侍伙你
可能肥姐咁既款,你會deal?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Angie 於 2020-2-18 02:15 AM 發表

我諗好多女人都係同你一樣呀! 我諗唔明點解個D男人唔想..成日話累

引用:
原帖由 Angie 於 2020-2-18 07:23 AM 發表

新手回覆唔到
樓主新手講笑話引狗公。

回覆 引用 TOP

引用:

你快d比我pm,即約唔好講

回覆 引用 TOP

因為新手暫時唔可以回覆大家,我同老公一齊咗十年,結咗婚五年,最近呢二年感情轉淡,試過去補救都冇改善,現在只係好似住客關系,上床各有名瞓,佢一星期只回家食飯一兩次,我做輪班工作,佢返正常班,但佢經常返大陸,有時仲過夜唔返嚟,同佢半年冇上床做愛,我今年先得3O歲,有時我都好想要,我第一次係同我老公做,未試過同共其他男人做過,有時收工回家自己一個想要只可以上下網睇下片,自己按摩下解決需要。

引用:
原帖由 Angie 於 2020-2-18 03:35 PM 發表

因為新手暫時唔可以回覆大家,我同老公一齊咗十年,結咗婚五年,最近呢二年感情轉淡,試過去補救都冇改善,現在只係好似住客關系,上床各有名瞓,佢一星期只回家食飯一兩次,我做輪班工作,佢返正常班,但佢經常返大陸,有時仲過夜唔返嚟,同佢半年冇上床做愛,我今年先得3O歲,有時我都好想要,我第一次係同我老公做,未試過同共其他男人做過,有時收工回家自己一個想要只可以上下網睇下片,自己按摩下解決需要。 ...
真系分分中大陸收埋個二奶都吾出奇,你地打算吾生小朋友?如果系就不如直接離婚算啦

回覆 引用 TOP

咁嘅時世,都係想下好啦

回覆 引用 TOP

我地冇小朋友,、最近有個男同事想追我,去過幾次街睇戲食飯,佢離咗婚對我都好好,有次送我回家係樓下分手鍚過我塊面一次,我驚自己會忍唔住同佢上床,因為我都想同男人上床做愛,唔使經常要自己解決需要。

提示:支持鍵盤翻頁左 右