• 瀏覽: 2,275
  • 回覆: 18
  • 追帖: 1
同老公一齊都十年,但最近幾年感情轉淡,好少傾計又好少一齊去街,放假都係各有各去,問過佢乜野事又唔瞅唔采,只係過年同屋企人食飯先一齊去,我地冇小朋友,同佢都差不多有半年冇做愛,上床各有各瞓,公司有個做咗幾年嘅同事最近成日一齊做嘢,同佢好好傾,可能係屋企冇人傾訴,最近同佢收咗工去過幾次食飯,佢對我好好,我有一種以前拍拖感覺,好開心,昨晚同佢出嚟睇咗場戲,買咗一包炮谷一齊食,佢仲飲我罐未飲哂嘅汽水,睇完同佢係維園行咗大半個鐘,跟住佢送我返屋企,係樓下分手時佢鍚咗我一下面,我冇推開佢仲有啲興奮感覺,佢知我有老公,佢咁做係未想追我,佢離過婚,有一個小朋友比佢阿媽湊,我個心好忐忑,好想同佢有發展,我老公個個月都返上大陸,最近因為肺炎先冇上去,我都懷疑佢上面有女人,半年冇同我做愛,完全唔覺佢有需要,我同老公都係三十歲,佢就三十五歲,個人都好正經。

熱賣及精選
請三思!

回覆 引用 TOP

如果你真係想同呢個男人發展,最好就同你老公離婚先。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Angie 於 2020-2-17 10:30 PM 發表

同老公一齊都十年,但最近幾年感情轉淡,好少傾計又好少一齊去街,放假都係各有各去,問過佢乜野事又唔瞅唔采,只係過年同屋企人食飯先一齊去,我地冇小朋友,同佢都差不多有半年冇做愛,上床各有各瞓,公司有個做咗幾年嘅同事最近成日一齊做嘢,同佢好好傾,可能係屋企冇人傾訴,最近同佢收咗工去過幾次食飯,佢對我好好,我有一種以前拍拖感覺,好開心,昨晚同佢出嚟睇咗場戲,買咗一包炮谷一齊食,佢仲飲我罐未飲哂嘅汽水,睇完 ...
想偷食就唔好比咁食借口,食左先講

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Angie 於 2020-2-17 10:30 PM 發表

同老公一齊都十年,但最近幾年感情轉淡,好少傾計又好少一齊去街,放假都係各有各去,問過佢乜野事又唔瞅唔采,只係過年同屋企人食飯先一齊去,我地冇小朋友,同佢都差不多有半年冇做愛,上床各有各瞓,公司有個做咗幾年嘅同事最近成日一齊做嘢,同佢好好傾,可能係屋企冇人傾訴,最近同佢收咗工去過幾次食飯,佢對我好好,我有一種以前拍拖感覺,好開心,昨晚同佢出嚟睇咗場戲,買咗一包炮谷一齊食,佢仲飲我罐未飲哂嘅汽水,睇完 ...
唸清楚妳係想偷食定真係想離婚先!
有啲人偷完食先知道自己並唔係想離婚!!!

回覆 引用 TOP

攪清楚老公的関係,先好開始
做人最緊要唔好貪心

回覆 引用 TOP

被老公發現,跟住出中完後又被人飛

回覆 引用 TOP

完全唔係一個正經的男人,只是個比較有風度的渣男而已

回覆 引用 TOP

友誼和愛情之間嘅區咪在於:友誼意味着兩個人和世界,然而愛情意味着兩個人就系世界。喺友誼中一加一等於二;喺愛情中一加一仲系一。——泰戈爾

回覆 引用 TOP

唔愛你老公就分開吧,愛你老公就揾鴨仔止下痕。

回覆 引用 TOP

引用:

我覺得應該同你老公傾清楚,同埋你想唔想再一齊生活,假如大家冇感情,何必再喺埋一齊

回覆 引用 TOP

引用:

由於你已變心,女人變心 ,不能回頭, 你應好快會和他一起了。😐

回覆 引用 TOP

引用:

樓主:個男同事明知妳己婚都仲要單獨約妳食飯睇戲,今次仲要咀妳,下次應該會想同妳打車輪,再下次就應該做愛了,他是離婚男,可能之前佢老婆俾綠帽佢戴,所以離婚的,今次可能找妳這人妻報復下,又冇手尾跟,妳對佢有興𡚒感覺,只係妳老公冷落妳吧,千其米咁易出軌,後果很嚴重的,現在好好同老公溝通下吧..

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Angie 於 2020-2-17 22:30 發表

妳對佢有意思

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]