• 瀏覽: 32,179
  • 回覆: 125
  • 追帖: 3
因為四大長老都比較保守,婚前我同老公都冇試過同居生活超過一星期,就算係去旅行都只係去過2-3次短trip,一路唔知原來兩個人真係住埋一齊日對夜對,係可以咁大問題.....先係我同佢生活習慣好唔同,佢放假都習慣早睡早起,難得放假我就鐘意瞓晏啲。佢咩環境幾嘈都瞓到豬咁,我就少少聲都好易醒,所以放假佢朝早早起身係屋企行黎行去,通常我都比佢嘈醒。佢夜晚瞓覺鼻鼾聲又大,搞到我差唔多每隔一陣就醒一次,真係好痛苦.....

熱賣及精選
考慮下離婚吧,同呢男人生活會冇激情,遲早會出去偷食。

叫老公睇醫生,減低鼻寒,你試下帶耳塞

心想事成

回覆 引用 TOP

分房訓最舒服

眾醉我醒會煩惱
眾醒我醉要吃虧
引用:
原帖由 Joida 於 2020-2-17 07:53 PM 發表

因為四大長老都比較保守,婚前我同老公都冇試過同居生活超過一星期,就算係去旅行都只係去過2-3次短trip,一路唔知原來兩個人真係住埋一齊日對夜對,係可以咁大問題.....先係我同佢生活習慣好唔同,佢放假都習慣早睡早起,難得放假我就鐘意瞓晏啲。佢咩環境幾嘈都瞓到豬咁,我就少少聲都好易醒,所以放假佢朝早早起身係屋企行黎行去,通常我都比佢嘈醒。佢夜晚瞓覺鼻鼾聲又大,搞到我差唔多每隔一陣就醒一次,真係好痛 ...
哈哈😄!唔通你人生要不斷和新男友同居,試到啱至結婚?

慢慢你就會習慣,最緊要老公係好男人,訓覺嘈和長短袛不過小小小事!

引用:
原帖由 Joida 於 2020-2-17 07:53 PM 發表

因為四大長老都比較保守,婚前我同老公都冇試過同居生活超過一星期,就算係去旅行都只係去過2-3次短trip,一路唔知原來兩個人真係住埋一齊日對夜對,係可以咁大問題.....先係我同佢生活習慣好唔同,佢放假都習慣早睡早起,難得放假我就鐘意瞓晏啲。佢咩環境幾嘈都瞓到豬咁,我就少少聲都好易醒,所以放假佢朝早早起身係屋企行黎行去,通常我都比佢嘈醒。佢夜晚瞓覺鼻鼾聲又大,搞到我差唔多每隔一陣就醒一次,真係好痛 ...
踢佢出廳訓,借種生仔先比佢入宮

用耳塞

星星太陽花~~~~~~~~
分房訓啦,有需要先同床

回覆 引用 TOP

相見好同住難

回覆 引用 TOP

我老婆同小朋友一齊唾、睡都無睡好!我就好小小、可以一個人睡地下😅

回覆 引用 TOP

我用了耳塞已經7/8年了

回覆 引用 TOP

重以為冇做老工責任.

回覆 引用 TOP

引用:

叫佢睇醫生, 改善咗鼻鼾聲先啦, 係需要時間磨合。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 1968HK 於 2020-2-17 10:55 PM 發表

分房訓最舒服
x 2

回覆 引用 TOP

引用:

佢呢d習慣, 即使旅行短trip都可以發現, 唔明? 依家惟有分房瞓

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]