• 瀏覽: 9,239
  • 回覆: 75
老婆生咗個女,隱陣啲想check吓係咪自己,有冇方法唔俾老婆知又可以check到個女嘅DNA做親子鑑定?

熱賣及精選
為乜事你會認為有可能 唔係你親生架呢??

回覆 引用 TOP

睇開d啦,就算驗出來唔係你嘅都要養大啦。唔好去驗

引用:
原帖由 公園雀躍 於 2020-2-17 07:09 PM 發表

睇開d啦,就算驗出來唔係你嘅都要養大啦。唔好去驗
唔係自己嘅養乜?你傻架?

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-2-17 07:16 PM 發表

你唔養就會離婚,會失去你最愛嘅女人。唔值啊

你老婆以前偷食過?所以令到你咁冇信心?

回覆 引用 TOP

是否你自己不舉,所以覺得你無可能生到個女出來

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-2-17 05:56 PM 發表

老婆生咗個女,隱陣啲想check吓係咪自己,有冇方法唔俾老婆知又可以check到個女嘅DNA做親子鑑定?
費用萬萬聲你揾到驗証公司, 人地會教你點做
電視劇係攞d 頭髮口水鼻涕都驗到

去驗費事你心有條刺, 我細時都因"樣衰" 人地好憎我
舊時代無DNA 驗, 老實到而家唔洗驗, 有無血緣都唔再親

回覆 引用 TOP

男人可以生BB   奇聞

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中午白滑的主題 於 2020-2-17 08:17 PM 發表

是否你自己不舉,所以覺得你無可能生到個女出來
係咪覺得自己好幽默

回覆 引用 TOP

唔通果晚個果女人,
佢都話比我聽生咗個女。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-2-17 07:16 PM 發表

16 碎

回覆 引用 TOP

大陸單程證係搵中山大學的化驗室

即係咁,港人老豆申請大陸女落黎香港就要親子鑑定,價錢好平,絕對唔過萬,好似一兩千,口水都驗得

香港本地大學實驗室都做到,工序好簡單

回覆 引用 TOP

想清楚的都好架,唔使心 有條刺,上網搵下,有架,但唔好比老婆知,靜雞雞同個女去做。
都想問下,如果知道個女唔系你嘅,你會點呀?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]