• 瀏覽: 2,214
  • 回覆: 23
兩邊對稱嘅包花圖案,戴BRA時睇唔到紋身,除左BRA就好誇張,幾乎成个胸都係,後來佢向我坦白係為左滿足EX(EX要佢咁紋),除左BRA時可以突顯身材。

熱賣及精選
能紋喺胸上都唔系好人

我愛你,有機會請把呢三個字還畀我
引用:
原帖由 PP808 於 2020-2-17 02:27 PM 發表

兩邊對稱嘅包花圖案,戴BRA時睇唔到紋身,除左BRA就好誇張,幾乎成个胸都係,後來佢向我坦白係為左滿足EX(EX要佢咁紋),除左BRA時可以突顯身材。
要揸過先知接唔接受到

回覆 引用 TOP

冇3P 又唔係比我地睇
淨係得你同將來B B會睇到,又有乜所謂?

可以講,靚嘅紋身配啱身型可遇不可求。但當然樓主本身要對紋身冇反感。

話時話...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 PP808 於 2020-2-17 02:27 PM 發表

你又紋番條捉孽青喺你條賓周度囉…
仲要叫個紋身師,要扯起咗先會見得到條捉孽青嘅,考埋個師傅功力!!

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

會扣分,但要睇埋有冇其他優點加好多分。

我係咸濕仔,最愛大包米。
後宮幾千批,隨時有女砌。

回覆 引用 TOP

熄燈做/個口錫埋去時你都見唔到/用手揸時你隻手已經遮晒個紋身

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MasAmor 於 2020-2-17 02:44 PM 發表

能紋喺胸上都唔系好人
咁幫佢紋嗰個呢?

你接受到咪得囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2020-2-17 04:12 PM 發表

咁幫佢紋嗰個呢?
你懂得, 一路紋一路.......

引用:
原帖由 MasAmor 於 2020-2-17 05:15 PM 發表

你懂得, 一路紋一路.......
有一支長條硬物喺個胸度郁/震+有聲音有體液(我講緊紋身時會出血)

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2020-2-17 05:25 PM 發表

有一支長條硬物喺個胸度郁/震+有聲音有體液(我講緊紋身時會出血)
仲有尖叫同嬌喘

我伯爺話人唔係怕佢過去做過d乜,
最怕的係蝕能底,
你都米諗執輸, 紋番條左青龍右白虎係個"村袋"到襯一襯佢啦

無腦死豬西先睇爛果日報
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]