• 瀏覽: 5,129
  • 回覆: 20
近牌都係戴口罩,就費事化妝了
但隻眼好似好無神咁…加埋眼圈眼紋真係唔係好掂
有咩方法/護膚品搞到,唔洗化妝都可以睇落精神d?
尤其隻眼!

回覆 引用 TOP

美瞳線,霧睸都可以精神d

平時如果係水腫我就會出門前敷少少毛巾包冰,隻眼睇落無咁泡
但如果係紋同鬆弛既話就無計

引用:
原帖由 核心黃色羊 於 2020-2-17 12:51 PM 發表

加埋眼圈眼紋真係唔係好掂
我都覺.眼紋搽左遮瑕都仲會卡住卡住

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 milktmn 於 2020-2-17 01:51 PM 發表

美瞳線,霧睸都可以精神d
我未整過tim,不過近眼會唔會好驚呀~~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 犯法呀 於 2020-2-17 07:02 PM 發表

平時如果係水腫我就會出門前敷少少毛巾包冰,隻眼睇落無咁泡
但如果係紋同鬆弛既話就無計
thanks!!我自己覺得呢D問題用護膚品都已經無咩用啦sosad

引用:
原帖由 拎毛 於 2020-2-18 12:32 PM 發表

thanks!!我自己覺得呢D問題用護膚品都已經無咩用啦sosad
因為D紋都積左咁耐,其實skin care唔系好幫到架咋,只係防止惡化
一定係要treatment先搞到呀!所以我之前先要做rf呢類先搞到眼同面d紋

引用:
原帖由 犯法呀 於 2020-2-19 01:34 PM 發表

因為D紋都積左咁耐,其實skin care唔系好幫到架咋,只係防止惡化
一定係要treatment先搞到呀!所以我之前先要做rf呢類先搞到眼同面d紋
想知新rf效果,thankss

引用:
原帖由 金翅BK鳥 於 2020-2-19 07:44 PM 發表

想知新rf效果,thankss
即時會睇到效果,做多幾次會keep耐D~

引用:
原帖由 犯法呀 於 2020-2-19 01:34 PM 發表

rf唔係能量都比較細嫁咩?真係有用?想知係點樣

去水腫個D搽搽我已經覺得無用了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 犯法呀 於 2020-2-20 01:37 PM 發表

即時會睇到效果,做多幾次會keep耐D~
通常1次會幾錢?

引用:
原帖由 拎毛 於 2020-2-20 05:37 PM 發表

rf唔係能量都比較細嫁咩?真係有用?想知係點樣
rf有出到新版,我新年前急救try左
新係會貼眼d同能量大d,紋都有扯實既感覺haha

做眼真係幾好~我都係半價試完面覺得ok,先買多幾次咋

引用:
原帖由 mayc1275 於 2020-2-21 01:38 PM 發表

通常1次會幾錢?
要睇下面定眼wo...我係cosmax到試有半價(唔知而家仲有無
面就唔洗2000蚊,包眼,只眼位好似幾舊水

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]