• 瀏覽: 52,656
  • 回覆: 311
  • 追帖: 7
你條女幾多歲呀?誇張得滯😂😂😂

回覆 引用 TOP

又一條死基佬

回覆 引用 TOP

日日攬住佢做愛

輸到冇晒自信

回覆 引用 TOP

疑心咁重…你瞓覺…小心弟弟給她剪去(變公公)

回覆 引用 TOP

朋友公司家人聯絡方式絕不能提供俾女友

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 車干車干 於 2020-2-17 01:24 AM 發表

我唔聽電話佢會發哂顛,我得個驚字
直頭佢安左個apps ,,見到我幾點上線,上左幾耐.sd 左d whatsapp 出去,好恐怖呀
報警絶D

引用:
原帖由 michaeljason 於 2020-2-17 06:42 AM 發表

報警絶D
你上網去睇番套電影‘本能’, 嚇Q死你!

引用:
原帖由 Indosuez 於 2020-2-17 06:57 AM 發表

你上網去睇番套電影‘本能’, 嚇Q死你!
應該係fatal attraction, 都係講D女人short咗,祝你好運

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 車干車干 於 2020-2-17 01:24 AM 發表

我唔聽電話佢會發哂顛,我得個驚字
直頭佢安左個apps ,,見到我幾點上線,上左幾耐.sd 左d whatsapp 出去,好恐怖呀
佢好靚?

回覆 引用 TOP

恐怖

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 車干車干 於 2020-2-17 01:12 AM 發表

救命,同女朋友一齊左差唔多兩年,一齊住多
番工一定要我提早做完野番去陪佢,佢同我一齊左之後兩個月後就唔番工,唔做野,一直叫我養佢,每次分手都賴死唔肯走
1: 兩個月入面有一日佢番左自己屋企訓,唔係我度訓,佢就會好懷疑我個晚帶左第二條女番去攪,就算個晚開facetime 開足一晚比佢睡教都會屈有第二個
2: 晚上一點前訓著左第二日就會話我唔陪佢,日日番黎就係訓唔理佢,日日都陪佢出街食野,間唔中係屋 ...
哈,講真香港人200萬+1有精神病,唔只你條女。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 車干車干 於 2020-2-17 01:12 AM 發表

救命,同女朋友一齊左差唔多兩年,一齊住多
番工一定要我提早做完野番去陪佢,佢同我一齊左之後兩個月後就唔番工,唔做野,一直叫我養佢,每次分手都賴死唔肯走
1: 兩個月入面有一日佢番左自己屋企訓,唔係我度訓,佢就會好懷疑我個晚帶左第二條女番去攪,就算個晚開facetime 開足一晚比佢睡教都會屈有第二個
2: 晚上一點前訓著左第二日就會話我唔陪佢,日日番黎就係訓唔理佢,日日都陪佢出街食野,間唔中係屋 ...
讓比我

回覆 引用 TOP

單靠你文字所表達嘅,假設你如實講無隱瞞及所有開支絕大多數你支付
佢想靠你食飯、靠你養,梗係想方法要控制你,要知你嘅一舉一動架
佢要你養呀,梗係驚有競爭者嚟爭飯碗啦,當然check實你架
而你都好配合咁俾咗咁多資料佢知(俾到機會佢打去你公司鬧事,最重要係俾佢入屋住,但又你請到佢走呢吓勁喎,間屋一定係租,否則唔會嘅甘順灘肯走)

呢啲大種乞衣一但喺你身上食到甜頭就會發晒狂係咁追實架喇,要甩會好煩
最緊要意志堅,一啲少少甜頭都唔可以再俾佢,否則萬劫不復
另一個方法係佢搵到第二個宿主,你唔可以幫佢介紹宿主,否則佢寄生失敗又返嚟搵你架啫,話你有責任養佢

阿馬里 哈失吐,斯骨爾,其諾丹基,斯里星,昂依納得,斯熱確虛,哈虎文缽英
                                                               --『九陰真經總章』

回覆 引用 TOP

分手啦,我都試過,有D女人真係crazy㗎

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]