• 瀏覽: 52,651
  • 回覆: 311
  • 追帖: 7
飛啦仲諗

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
你卜過佢就要同佢結婚,
唔可以有第二個.

回覆 引用 TOP

慶幸早發現

回覆 引用 TOP

除左恭喜之外真係唔知講邊句好

為理想而奮鬥,為成功而享受!

回覆 引用 TOP

弟兄、下次醒喇~交友app都係知人口面不知心、一夜情都系食KFC、比人知道你住邊、你下世都冇運行

你似隻狗多過似佢條仔.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天割之門 於 2020-2-19 05:01 PM 發表

弟兄、下次醒喇~交友app都係知人口面不知心、一夜情都系食KFC、比人知道你住邊、你下世都冇運行
玩到比人知你住邊咁就係正宗自己攞黎衰.

幾個做法.
1 如果有返甘上下年紀, 可以溝通既話, 佢呢啲係對自己無信心, 經常去懷疑自己唔夠好(可能身材唔好), 所以滿足唔到你, 你可以同佢討論(呢個我相信你已經試左)
2 搵個姐妹同你做場戲, 就算唔係假戲真做, 係甘二佢都應該會信到十足, 激走佢
3 狠心啲, 爆佢一鍋, 同佢講你會告知天下, 所有人都知你同佢一刀兩斷, 就算佢踩上公司都補救唔到

我曾經都遇過呢種勁無自信既女仔, 我明白的....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cpy_728 於 2020-2-19 05:13 PM 發表

玩到比人知你住邊咁就係正宗自己攞黎衰.
其實精神病並非不治之症,最辛苦都係身邊d人

引用:
原帖由 天割之門 於 2020-2-19 05:14 PM 發表

其實精神病並非不治之症,最辛苦都係身邊d人
我無睇前文後理啦~ 都唔知樓主係邊到識件咁0既極品, 但如果學你話齋出黎玩玩到瀨曬野咁, 唉....... 都唔知講咩好

回覆 引用 TOP

大鑊鳥

回覆 引用 TOP

嘩,你都好西利~EQ高,2年。。。正常人會痴線的🙄🙄🙄

回覆 引用 TOP

係咪池美麗?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 犯民愛籌款 於 2020-2-17 02:09 AM 發表

ching!會唔會佢係face time見到一d你見唔到嘅嘢呀?
未到鬼節已經撞鬼

引用:
原帖由 kitlo0414 於 2020-2-19 11:38 PM 發表

未到鬼節已經撞鬼
好大機會!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]