• 瀏覽: 51,663
  • 回覆: 311
  • 追帖: 7
引用:
原帖由 車干車干 於 2020-2-17 01:12 AM 發表

救命,同女朋友一齊左差唔多兩年,一齊住多
番工一定要我提早做完野番去陪佢,佢同我一齊左之後兩個月後就唔番工,唔做野,一直叫我養佢,每次分手都賴死唔肯走
1: 兩個月入面有一日佢番左自己屋企訓,唔係我度訓,佢就會好懷疑我個晚帶左第二條女番去攪,就算個晚開facetime 開足一晚比佢睡教都會屈有第二個
2: 晚上一點前訓著左第二日就會話我唔陪佢,日日番黎就係訓唔理佢,日日都陪佢出街食野,間唔中係屋 ...
其實你嗡乜?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 tomatomary 於 2020-2-17 04:45 AM 發表

小心佢愛你愛到食咗你
食佢邊忽?😅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Justinsa 於 2020-2-17 04:47 AM 發表

條女外表身材如何? 同鐘唔鐘意扑野先?
如果條女外表身材可以又喜歡扑野的話佢一煩你既時候就扑鳩佢出氣
如果外表身材唔得又癡身精神又有問題當然咪搞斷連啦! ...
日日仆野,仆到佢怕😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mtchan 於 2020-2-17 07:48 AM 發表

以前我都遇過,唯一方法甩身是輸左好多$,叫佢出去做G幫手還$,即時失踪
會唔會樓主食左你舊菜?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 車干車干 於 2020-2-17 01:12 AM 發表

番工一定要我提早做完野番去陪佢,佢同我一齊左之後兩個月後就唔番工,唔做野,一直叫我養佢,每次分手都賴死唔肯走
1: 兩個月入面有一日佢番左自己屋企訓,唔係我度訓,佢就會好懷疑我個晚帶左第二條女番去攪,就算個晚開facetime 開足一晚比佢睡教都會屈有第二個
2: 晚上一點前訓著左第二日就會話我唔陪佢,日日番黎就係訓唔理佢,日日都陪佢出街食野,間唔中係屋 ...
恭喜…

你搵到件極品…
有人歡喜有人懮…

#唔鍾意极早分…

回覆 引用 TOP

樓主女朋友係未姓姚?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 車干車干 於 2020-2-17 01:24 AM 發表

我唔聽電話佢會發哂顛,我得個驚字
直頭佢安左個apps ,,見到我幾點上線,上左幾耐.sd 左d whatsapp 出去,好恐怖呀
咁就更加要加快決絕d斷絕哂關系了
要系佢會出現強硬管制同暴力事件前解決
遲左做怕到時你會有生命危險

回覆 引用 TOP

同類人 何需開帖

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 車干車干 於 2020-2-17 01:24 AM 發表

直頭佢安左個apps ,,見到我幾點上線,上左幾耐.sd 左d whatsapp 出去,好恐怖呀
轉電話啦

回覆 引用 TOP

引用:

你幾多歲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 車干車干 於 2020-2-17 01:12 發表

叫佢屋企人帶佢走

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 車干車干 於 2020-2-17 01:24 發表

Reset部手機

回覆 引用 TOP

引用:

只可以讲你女朋友都几惜你
你问你自己你锺唔锺意佢如果仲锺意佢就用时间黎磨合下佢自己
搵到一个女朋友锺意你多過你锺意佢个话係好嘅
氹下你个女朋友攞

回覆 引用 TOP

絕對相信你地唔係緊拍拖,而係佢監視緊你

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]