• 瀏覽: 52,630
  • 回覆: 311
  • 追帖: 7
救命,同女朋友一齊左差唔多兩年,一齊住多
番工一定要我提早做完野番去陪佢,佢同我一齊左之後兩個月後就唔番工,唔做野,一直叫我養佢,每次分手都賴死唔肯走
1: 兩個月入面有一日佢番左自己屋企訓,唔係我度訓,佢就會好懷疑我個晚帶左第二條女番去攪,就算個晚開facetime 開足一晚比佢睡教都會屈有第二個
2: 晚上一點前訓著左第二日就會話我唔陪佢,日日番黎就係訓唔理佢,日日都陪佢出街食野,間唔中係屋企訓一日都唔得?
3: 出街打波,一個星期打一至兩次都會比人小,話唔陪佢,話生活只打波訓
4:  睇幅相個背影見到d 黑色野都可以話係有個女仔係入面有第二個
5: 同佢講同事生日 要出去飲兩杯,真係半年先出去飲一次酒,甘女朋友話ok la,點知去到半個鍾已經係甘打黎,聽到身邊有女仔聲已經可以係到係個電話話,話偷食,話有好多女食,好多女一齊玩,成班fd 玩圍色 ,唔通話 有女仔我唔玩,你地玩野,我坐係到 報到就得架啦,每三分鍾打一次黎要嘈10幾分鍾,cut 佢線又係甘打黎煩,唔聽佢電話 又騷擾我身邊同事電話
6:  今日先最燥, 叫女朋友一齊番屋企同親戚打邊爐, 一直都有影相,親戚8點半至9點離開,佢由9 點要求開facetime 話入黎 開佢半個鍾至一個鍾 就cut 佢線,因為唔係對話,我講野佢唔出聲,我一cut 線佢就打番黎,我唯有一直開個cam 對住自己,甘樣keep 到十二點,中間又唔講自己去邊,又話搵左朋友車佢入黎,到而家一點07分都未見人,中間仲顛,打黎屈我 話我屋企有第二條女係到攪緊野,大佬,親戚走左之後一直facetime 到12點,一直都望住 都可以屈我有第二個係屋企攪野

可以點做,每次分手叫佢走, 佢肯走啦,到直第三日唔理佢,唔聽電話block 哂whatsapp,都仲可以打電話去公司到騷擾其他同事,仲要鬧我老細 .......

救命 男人最痛

-HINZwong 專業髮型設計
基本髮型教學
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=23044755&extra=&page=1
及早分手吧
拍拖已經咁

引用:
原帖由 Tracy1225 於 2020-2-17 01:15 AM 發表

及早分手吧
拍拖已經咁
我唔聽電話佢會發哂顛,我得個驚字
直頭佢安左個apps ,,見到我幾點上線,上左幾耐.sd 左d whatsapp 出去,好恐怖呀

基本髮型教學
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=23044755&extra=&page=1
引用:
原帖由 車干車干 於 2020-2-17 01:24 AM 發表

我唔聽電話佢會發哂顛,我得個驚字
直頭佢安左個apps ,,見到我幾點上線,上左幾耐.sd 左d whatsapp 出去,好恐怖呀
我係女人,都曾經容易對前男友疑心重,但我唔會經常check ,打電話煩到男友,我以前識一個男友,佢無乜朋友,所以我做任何事都煩住晒,仲拎我部電話去覆我啲朋友

你遇著呢的癲佬重可以一齊兩年,好L野

好明顯佢患有重度被害妄想症
報警拉佢入返精神病院啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 車干車干 於 2020-2-17 01:12 AM 發表

番工一定要我提早做完野番去陪佢,佢同我一齊左之後兩個月後就唔番工,唔做野,一直叫我養佢,每次分手都賴死唔肯走
1: 兩個月入面有一日佢番左自己屋企訓,唔係我度訓,佢就會好懷疑我個晚帶左第二條女番去攪,就算個晚開facetime 開足一晚比佢睡教都會屈有第二個
2: 晚上一點前訓著左第二日就會話我唔陪佢,日日番黎就係訓唔理佢,日日都陪佢出街食野,間唔中係屋 ...
香討冇人提好耐嘅「語癌」。

引用:
原帖由 車干車干 於 2020-2-17 01:12 AM 發表

2: 晚上一點前訓著左第二日就會話我唔陪佢,日日番黎就係訓唔理佢,日日都陪佢出街食野,間唔中係屋 ...
ching!會唔會佢係face time見到一d你見唔到嘅嘢呀?

呢女人先爽,愛你先會咁做,保證唔會出去偷食

貢你味屈返佢有男人囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 飛豬 於 2020-2-17 01:42 AM 發表

你遇著呢的癲佬重可以一齊兩年,好L野
👍👍我都想講,除非佢條女有過人之處,所以一路唔捨得狠心

回覆 引用 TOP

好恐怖啊 你又唔係俾唔到安全感佢 又肯自動報到 不停揾你都算 仲要揾埋同事...
係屋企想有啲私人空間都唔得 要長期開facetime😂 究竟點先滿足到佢 我身為女仔都睇唔透?😂

回覆 引用 TOP

就搵第2個 等佢求仁得仁

好彩你未同佢結婚, 不幸中之大幸

回覆 引用 TOP

話我封佢之後帶第二個番去,但係點解唔諗 被9點開facetime 到12 點都唔肯入黎,仲要屈間屋有二個

基本髮型教學

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]