• 瀏覽: 6,025
  • 回覆: 50
  • 追帖: 1
以前我好睇唔起D女人貪錢成日想嫁有錢人,但呢次疫情令我明白曬,女人根本冇錯!有了錢,佢唔洗天未光去排隊幾粒鐘買平的口罩,佢可以好容易隨時買靚口罩不計價錢,佢又唔洗冒險返工。女人,你地貪錢絶對冇錯!

熱賣及精選
引用:
原帖由 大日本天皇陛下 於 2020-2-16 07:55 PM 發表

以前我好睇唔起D女人貪錢成日想嫁有錢人,但呢次疫情令我明白曬,女人根本冇錯!有了錢,佢唔洗天未光去排隊幾粒鐘買平的口罩,佢可以好容易隨時買靚口罩不計價錢,佢又唔洗冒險返工。女人,你地貪錢絶對冇錯! ...
但你到今時今日都仲未知自己錯乜呢~~~

引用:
原帖由 大日本天皇陛下 於 2020-2-16 07:55 PM 發表

以前我好睇唔起D女人貪錢成日想嫁有錢人,但呢次疫情令我明白曬,女人根本冇錯!有了錢,佢唔洗天未光去排隊幾粒鐘買平的口罩,佢可以好容易隨時買靚口罩不計價錢,佢又唔洗冒險返工。女人,你地貪錢絶對冇錯! ...
你轉基啦,女人唔啱你!

回覆 引用 TOP

引用:

咁貪錢既女人你唔好搵了
搵隻公雞啦岩晒你

回覆 引用 TOP

對,可以去米國過埋清明先番

回覆 引用 TOP

引用:

可惜一点的就是,男人有钱就会花心,到处去滾!滾滾下成身儿女债。到头也是死穷鬼一个。

回覆 引用 TOP

引用:

其實唔只係女人,男女老幼都貪錢!

男,希望做老闆賺大錢!
女,希望嫁個有錢老公!
老,希望仔女一朝成龍!
幼,希望老豆係李十成!

回覆 引用 TOP

D豬油閪成日話嫁武勇架

回覆 引用 TOP

引用:

你女朋友好嗎

為理想而奮鬥,為成功而享受!

回覆 引用 TOP

引用:

你轉基啦!

回覆 引用 TOP

港男廢甘願做兵

回覆 引用 TOP

乜男人唔貪錢嘅咩?

回覆 引用 TOP

引用:

認同! 啲女貪錢想嫁得好係無錯的! 但最重要係人地揀唔揀佢地先係一個問題!
頭獎係人都想中! 無既二獎三獎都可以!  但可惜好多連安慰獎都無條件中

多9魚 不倫男女都貪錢 你唔貪錢咩

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]