• 瀏覽: 22,409
  • 回覆: 96
有J小妹

回覆 引用 TOP

No photo = 9up
又一分

窮到冇錢買Leica..........

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 laplap2 於 2020-2-16 07:00 PM 發表

同呢個女友拍拖一個月,佢係單親媽,有次佢返夜班工作叫我去佢屋企幫佢睇住個仔,OK冇問題,但到果晚瞓唔著, 好奇心驅使下,開佢床頭櫃桶,一打開見到女性用自慰器,另一袋裏面竟然係男性用嘅, 例如避孕套裝、陽藥, 嗰下見到真係晴天霹靂, 成晚都瞓唔著, 諗緊究竟呢啲男性用品,係以前, 定係而家嘅呢? 到朝早佢放工返嚟 ,我對住佢當冇事發生 ,一直撳住自己唔好問佢, 到佢瞓醒覺有少少事同佢嘈兩句, 我唔問 ...
有咩問題呀?女性用自慰器在外國係好普遍,佢以前鐘意同個EX搞野刺激D用D情趣野有咩問題呀?

咁唔通D裝修工帶埋支天拿水去開油膝你又話佢吸毒咩?
人地屋企有止咳水又係吸毒咩?

回覆 引用 TOP

有J女友梗係有男用嘅嘢喇,問嚟都多餘
難行呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 laplap2 於 2020-2-16 07:00 PM 發表

同呢個女友拍拖一個月,佢係單親媽,有次佢返夜班工作叫我去佢屋企幫佢睇住個仔,OK冇問題,但到果晚瞓唔著, 好奇心驅使下,開佢床頭櫃桶,一打開見到女性用自慰器,另一袋裏面竟然係男性用嘅, 例如避孕套裝、陽藥, 嗰下見到真係晴天霹靂, 成晚都瞓唔著, 諗緊究竟呢啲男性用品,係以前, 定係而家嘅呢? 到朝早佢放工返嚟 ,我對住佢當冇事發生 ,一直撳住自己唔好問佢, 到佢瞓醒覺有少少事同佢嘈兩句, 我唔問 ...
獨木橋想轉陽關道啊!先前有「唔得」嘅參與者囉。分析完畢。

回覆 引用 TOP

但你都有啲唔啱 始終都亂摷佢啲嘢
我覺得佢又肯講 睇你自己點睇囉
你同佢都係一齊咗一個月 都仲可以相處下先吖
真係唔啱or接受唔到再分開囉...

回覆 引用 TOP

佢有冇比你扑過先。

回覆 引用 TOP

結過婚即係好多野都試過啦,佢話係以前的又有乜問題呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2020-2-16 10:50 PM 發表

我意思係有小朋友一定唔可以要
你有病睇醫生點解有小朋友嘅一定唔可以要個小朋友先6歲如果個男生真的愛個女生又可以畀多啲愛小朋友一樣可以變成自己小孩,睇你用乜方教佢,今時今日仲係乜嘢世界叫人有小朋友唔可以要。

引用:
原帖由 crystal269 於 2020-2-17 05:20 AM 發表

你有病睇醫生點解有小朋友嘅一定唔可以要個小朋友先6歲如果個男生真的愛個女生又可以畀多啲愛小朋友一樣可以變成自己小孩,睇你用乜方教佢,今時今日仲係乜嘢世界叫人有小朋友唔可以要。 ...
睇人,有得揀就多數揀個未生過架喇,就算係拍拖去見男家屋企人都會受氣,人地老母仲會叫個仔再揀過。見得多,我身邊圈子都見過喇

而且有幾多人肯養便宜仔呀?男方屋企人肯定日撥夜撥啦~

Btw龍貓很可愛

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2020-2-17 05:24 AM 發表

睇人,有得揀就多數揀個未生過架喇,就算係拍拖去見男家屋企人都會受氣,人地老母仲會叫個仔再揀過。見得多,我身邊圈子都見過喇
除非個女人同個男仔感情真係好好,如果仲下下要聽媽話嘅媽寶男又無主見呢種男人真係飛得架,成熟又有主見又有思想嘅男人一定唔會咁樣,只要大家仲後生又彼此再相愛一樣可以再生多個妹妹或弟弟!

引用:
原帖由 crystal269 於 2020-2-17 05:33 AM 發表

除非個女人同個男仔感情真係好好,如果仲下下要聽媽話嘅媽寶男又無主見呢種男人真係飛得架,成熟又有主見又有思想嘅男人一定唔會咁樣,只要大家仲後生又彼此再相愛一樣可以再生多個妹妹或弟弟! ...
始終有小朋友對男方來說一定會扣分,都話睇人,有得揀既男人同冇得揀既男人當然唔同喇

Btw點止老母咁簡單?有d直頭成家一齊潑添~個男人始終會覺得煩~

你講果d咁岩又咁橋的真愛?有既,不過少~

回覆 引用 TOP

走為上著

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]