• 瀏覽: 3,469
  • 回覆: 24
  • 追帖: 1

好大但個型好醜 著內衣可以變靚 但一脫就嚇死人 點算好

引用:
原帖由 高大外圍的裙 於 2020-2-16 11:10 AM 發表

好大但個型好醜 著內衣可以變靚 但一脫就嚇死人 點算好
點搞?

回覆 引用 TOP

咁多型入面最醜ge東西型

請問有什麼問題呢?與生俱來,無須介懷啊!

回覆 引用 TOP

講真,  最常見既普通大小姐
一D都唔算大
估計都係C杯左右

形狀吾算醜,  真波都係咁上下
除非係打假波

引用:
原帖由 swedish 於 2020-2-16 10:09 PM 發表

講真,  最常見既普通大小姐
一D都唔算大
估計都係C杯左右

形狀吾算醜,  真波都係咁上下
除非係打假波
E cup ,唔著罩就鬆哂 變得好細 無墊嘅罩 情況就係咁差 用手堆埋啲就大

引用:
原帖由 高大外圍的裙 於 2020-2-16 10:55 PM 發表

E cup ,唔著罩就鬆哂 變得好細 無墊嘅罩 情況就係咁差 用手堆埋啲就大
咁即係個波既脂肪開始外擴囉, 走左去附近地方
出現咁既情況, 多數係自小帶錯bra所導致

吾知你量度得準唔準
我以前個女友係D cup, 都可以夾到腸
但我睇你張相, 話就話係E cup, 應該夾吾到....

你都係買過適合自己既胸圍帶啦
吾好貪平,  買D外國靚牌子
波大多數要用有金屬線既胸圍,  無線雖然舒服無咁緊迫
但吾夠力固定, 對乃好快走位走樣
我以前個女友就係咁,  後尾同佢買過晒D靚胸圍
加埋做運動收番實個胸, 就胸形就靚番晒

引用:
原帖由 swedish 於 2020-2-16 11:16 PM 發表

吾知你量度得準唔準

我以前個 ...
係啊 我小學細細個唔識 我媽又無為意呢個年紀會夠大要戴bra 我第一次著bra已經係c杯  長期著d A波著ge小背心壓到壞左 我而家d肉鬆到棉花咁軟 上胸少肉 又外擴 聽你講話做運動改善到 咁我都無咁絕望 我body bra都有用過  已經戴左幾年喬型bra 壓到腋下都黑哂 都無改善 我夾到腸 一推埋就夠大 台灣牌子我一定要著e 外國杯就算偏大 試D罩杯我都係爆哂d肉出尼 可能我得32圍 算係細ge E

thanks for sharing

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 swedish 於 2020-2-16 11:16 PM 發表

吾知你量度得準唔準

我以前個 ...
手輕輕一推已經同上圖差好遠 我d肉係哂下底

謝謝分享,希望樓主繼續

引用:
原帖由 高大外圍的裙 於 2020-2-17 08:01 PM 發表

手輕輕一推已經同上圖差好遠 我d肉係哂下底
同我ex-girl 差不多大小,佢响外國長大,所以慣左吾帶bra,長大返黎香港生活,發覺吾帶bra吾得,因為太多男人望實佢個胸,覺得好吾自然。

另一方面,胸外擴,下垂亦係原因

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 高大外圍的裙 於 2020-2-17 07:44 PM 發表

係啊 我小學細細個唔識 我媽又無為意呢個年紀會夠大要戴bra 我第一次著bra已經係c杯  長期著d A波著ge小背心壓到壞左 我而家d肉鬆到棉花咁軟 上胸少肉 又外擴 聽你講話做運動改善到 咁我都無咁絕望 我body bra都有用過  已經戴左幾年喬型bra 壓到腋下都黑哂 都無改善 我夾到腸 一推埋就夠大 台灣牌子我一定要著e 外國杯就算偏大 試D罩杯我都係爆哂d肉出尼 可能我得32圍 算係 ...
只要你下定決心,每日帶住運動bra做收身運動,收緊胸部運動,假以時日,一定會回復應有既胸形,放心

引用:
原帖由 swedish 於 2020-2-18 02:17 PM 發表

只要你下定決心,每日帶住運動bra做收身運動,收緊胸部運動,假以時日,一定會回復應有既胸形,放心
咁就有動力做修型運動啦 謝咯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半頁永恆的婆仔 於 2020-2-18 11:08 AM 發表

謝謝分享,希望樓主繼續
唔用野遮pm埋你最好啦係咪

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右