• 瀏覽: 6,330
  • 回覆: 34
  • 追帖: 1
呢個我反而係睇籃球頻道先知 ...

原來腹肌代表左男人既胸腹力量(又叫核心力量) , 俗D講就係腰力拉 ,
而腰力好 , 當然 "啪啪啪" 得好拉 ... 即係話女人睇男人腹肌 ,
係睇緊佢係咪 "啪啪啪" 得好 !!!

當然 , 有D更加明明白白既女人 , 就鐘意睇男人PATPAT同大腿 ...
因為果個動作 , 始終更靠PATPAT同大腿去郁麻 !!!

題外話 : 呢個區有D網友好鐘意話 "最緊要大J" , 但係 ...
如果大得黎唔曉郁 , 豈不是大而無用??? 女人豈不得物無所用???!!!
所以你話D女人幾有先見之明 !!!

熱賣及精選
能啪啪啪得好肯定啦!不過還是要有感情丫!仲系啪啪啪身體受唔住

引用:
原帖由 君豪 於 2020-2-16 10:17 AM 發表

能啪啪啪得好肯定啦!不過還是要有感情丫!仲系啪啪啪身體受唔住
... 係 , 但E+講緊睇身材喎 , 睇身材都要睇感情???

我既意思係 , 當女人 "欣賞" 緊男人既腹肌(亦包括屁股  大腿)
其實潛意識就睇邊個最 "啪" 得 ...
所以係某程度來講 , 其實女人都幾咸濕 !!!

基會難逢

回覆 引用 TOP

大大力, 誰人做x大大力

除開睇$ ,
女人睇身材,我會睇個樣先,乾淨唔污糟,再睇佢性能力。。。。
比個8両金頭 加9舊腹肌 我都屌唔落。

引用:
原帖由 我最大大大 於 2020-2-16 03:01 PM 發表

除開睇$ ,
女人睇身材,我會睇個樣先,乾淨唔污糟,再睇佢性能力。。。。
比個8両金頭 加9舊腹肌 我都屌唔落。
其實我都好奇女人對樣既接受能力 ...
你唔得8両金丫 , 咁得唔得朗尼呢???

引用:
原帖由 代北集團 於 2020-2-16 05:17 PM 發表

其實我都好奇女人對樣既接受能力 ...
你唔得8両金丫 , 咁得唔得朗尼呢???
乾淨企理衛生,唔好有煙屎牙,唔好有暗瘡,唔好有臭狐,正常樣

引用:
原帖由 代北集團 於 2020-2-16 09:51 AM 發表

原來腹肌代表左男人既胸腹力量(又叫核心力量) , 俗D講就係腰力拉 ,
而腰力好 , 當然 "啪啪啪" 得好拉 ... 即係話女人睇男人腹肌 ,

當然 , 有D更加明明白白既女人 , 就鐘意睇男 ...
女人第一睇是男人个腰。。。。。。。包!

最緊要係硬度夠

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 代北集團 於 2020-2-16 09:51 AM 發表

證明你唔了解女人

回覆 引用 TOP

引用:

有腹肌就識屌閪?唔係呀嘛?係搵到錢嗰啲識啲喎,醫生都講話有腹肌易有小腸氣,春袋大過尿桶搵鬼俾你屌咩

引用:

有見地

請骷髏頭堡賜我力量......我已經充滿力量喇  v@_@v  !!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我最大大大 於 2020-2-16 06:14 PM 發表

乾淨企理衛生,唔好有煙屎牙,唔好有暗瘡,唔好有臭狐,正常樣
所以我咪想知 , 你地女人係點為之 "正常樣" ???
朗尼咁O唔OK???

鐘意腹肌係因為型囉 唔係因為搞得勁唔勁囉 樓主身邊有無女仔fd

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]