• 瀏覽: 3,143
  • 回覆: 36
有個男仔情人節當天什麼都沒有表示,連情人節快樂都無講,但是過後先送花比我,咁係代表咩?

其實,我唔係好中意收花,但是如果過後先送花就失去了意義,而且如果過左先送,我覺得收其他實際的禮物會無咁尷尬…… 唉…

熱賣及精選
代表你係15號
正印先係14號

回覆 引用 TOP

佢送花俾你有乜問題、乜淨係情人節先可以送花咩

回覆 引用 TOP

代表你要感謝佢比機會你開帖

回覆 引用 TOP

執情人節夜晚其他人掉出的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Purple-Flower 於 2020-2-16 07:26 AM 發表

有個男仔情人節當天什麼都沒有表示,連情人節快樂都無講,但是過後先送花比我,咁係代表咩?

其實,我唔係好中意收花,但是如果過後先送花就失去了意義,而且如果過左先送,我覺得收其他實際的禮物會無咁尷尬…… 唉… ...
代表星期五0t⋯⋯星期六放假補回佢⋯⋯
https://youtu.be/4OqXWzekVw4

佢好縮骨,情人節當日花貴。呢啲男人唔使恨,除非你好中意佢。
你問下佢點解,我都想知

精打細算,好男人

跌咗個橙,執番個吉,好過無。

.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Purple-Flower 於 2020-2-16 07:26 AM 發表

其實,我唔係好中意收花,但是如果過後先送花就失去了意義,而且如果過左先送,我覺得收其他實際的禮物會無咁尷尬…… 唉… ...
驚你誤會…

即,你唔係佢果杯茶…

引用:
原帖由 乜費 於 2020-2-16 08:01 AM 發表

代表星期五0t⋯⋯星期六放假補回佢⋯⋯
https://youtu.be/4OqXWzekVw4
我問過他,他14號返早更

引用:
原帖由 雪飛兒 於 2020-2-16 08:31 AM 發表

驚你誤會…

即,你唔係佢果杯茶…
如果我唔係他杯茶,應該唔需要送

回覆 引用 TOP

即係去睇戲果日就要係盂蘭節

回覆 引用 TOP

引用:

15號啲花平啲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我最大大大 於 2020-2-16 08:04 AM 發表

佢好縮骨,情人節當日花貴。呢啲男人唔使恨,除非你好中意佢。
你問下佢點解,我都想知
咁如果情人節話要同朋友慶祝?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]