• 瀏覽: 4,580
  • 回覆: 29
尤其是我地呢D港燦如果娶到老婆都吾會後生樣靚身材正,反而去找花姑娘果D真係後生樣靚身材正,講心底話,如果要揀,冇邊個男人內心深處吾會揀花姑娘呢D質素,但又冇可能娶佢返來,所以做男人有時真係會好矛盾。信我!

熱賣及精選
引用:
原帖由 大日本天皇陛下 於 2020-2-16 02:09 AM 發表

尤其是我地呢D港燦如果娶到老婆都吾會後生樣靚身材正,反而去找花姑娘果D真係後生樣靚身材正,講心底話,如果要揀,冇邊個男人內心深處吾會揀花姑娘呢D質素,但又冇可能娶佢返來,所以做男人有時真係會好矛盾。信我! ...
尤其是我地呢D港燦如果娶到老婆都吾會後生樣靚身材正,反而去找花姑娘果D真係後生樣靚身材正,講心底話,如果要揀,冇邊個男人內心深處吾會揀花姑娘呢D質素,但又冇可能娶佢返來尤其是我地呢D港燦如果娶到老婆都吾會後生樣靚身材正,反而去找花姑娘果D真係後生樣靚身材正,講心底話,如果要揀,冇邊個男人內心深處吾會揀花姑娘呢D質素,但又冇可能娶佢返來

雖則我知你嗡乜鳩…
但唔該你都係學好啲中文,先好再上嚟獻醜啦~

信你即係去叫🐔唔好娶老婆。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-2-16 02:30 AM 發表

尤其是我地呢D港燦如果娶到老婆都吾會後生樣靚身材正,反而去找花姑娘果D真係後生樣靚身材正,講心底話,如果要揀,冇邊個男人內心深處吾會揀花姑娘呢D質素,但又冇可能娶佢返來尤其是我地呢D港燦如果娶到老婆都吾會後生樣靚身材正,反而去找花姑娘果D真係後生樣靚身材正,講心底話,如果要揀,冇邊個男人內心深處吾會揀花姑娘呢D質素,但又冇可能娶佢返來

雖則我知你嗡乜 ...
小弟都睇到佢錯乜
我中二都未畢業呀

引用:
原帖由 强勁的🐴 於 2020-2-16 04:03 AM 發表

小弟都睇到佢錯乜
我中二都未畢業呀
我都中文差㗎…

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-2-16 04:13 AM 發表

我都中文差㗎…
吾是否=我

引用:
原帖由 强勁的🐴 於 2020-2-16 04:17 AM 發表

吾是否=我
正常文言文咪係囉…

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-2-16 04:20 AM 發表

正常文言文咪係囉…
畀佢知道咗有得辯駁添…

提外話,你做乜未瞓覺豬嘅?我吵醒咗你呀

回覆 引用 TOP

様靚,但貪錢,點揀?

我仲意花姑娘多D,永遠後生樣靚身材正,吾中意就換!我不會為1夥樹而放棄1個森林

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大日本天皇陛下 於 2020-2-16 02:09 AM 發表

尤其是我地呢D港燦如果娶到老婆都吾會後生樣靚身材正,反而去找花姑娘果D真係後生樣靚身材正,講心底話,如果要揀,冇邊個男人內心深處吾會揀花姑娘呢D質素,但又冇可能娶佢返來,所以做男人有時真係會好矛盾。信我! ...
但係如果佢係一個dup骨妹
相對一個冇咁靚的大學生
你點簡

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 强勁的🐴 於 2020-2-16 04:03 AM 發表

小弟都睇到佢錯乜
我中二都未畢業呀
個吾字錯?

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-2-16 02:30 AM 發表

雖則我知你嗡乜 ...
魔玲嬌早丫

回覆 引用 TOP

有病就去睇医生啦!

回覆 引用 TOP

花姑娘同你講金唔講心, 老婆就講心又講金

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]