• 瀏覽: 10,637
  • 回覆: 47
引用:
原帖由 中午白滑的主題 於 2020-2-15 09:49 PM 發表

又係男人扮女,想被人爆菊揾阿全全同基佬杰啦 ,爆到你瀨屎都得
X2

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

預我一份好

回覆 引用 TOP

呢D四級咸估多數都係男人寫

你要多謝你的敵人!
他使你更強,更能忍耐
處事更精密,更識得關心別人
更了解自已,更不再犯錯!

回覆 引用 TOP

買條檑漿棍中一中 前後都頂到癮 包反白眼 成床都係雞湯

回覆 引用 TOP

我都面對緊尼類似問題,只不過而家我的情況系同居,所以都好煩惱

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 suny 於 2020-2-15 11:18 PM 發表

早幾日先講同老公玩假九,而家又話同老公離咗婚半年,再唔係又話過澳門叫雞好爽!終於明白樓主是什麼人(萬能插蘇)任何性別你都玩到佩服!
香討最多青山友.........

回覆 引用 TOP

你地都係唔好回呢條變態佬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 suny 於 2020-2-15 11:18 PM 發表

早幾日先講同老公玩假九,而家又話同老公離咗婚半年,再唔係又話過澳門叫雞好爽!終於明白樓主是什麼人(萬能插蘇)任何性別你都玩到佩服!
我都見到呀

回覆 引用 TOP

點解香討咁多變态白痴

回覆 引用 TOP

要唔要幫手👅🤟🏻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cht173 於 2020-2-15 06:36 PM 發表

我都係上嚟講下,因為好難同身邊啲人講,我其實有老公,大約半年前同佢離婚,老公對我都幾好,可惜佢在床上表現實在太差,一個月先做一,兩次愛,每次二,三分鐘就射精瞓覺,試過等佢興奮唔比佢插入我1陰道,用口幫佢含,點知含咗十幾下就係我個口射精,以前同佢拍拖問唔中都有做愛,因我係處女未做過,唔知男人做愛表現,我今年得三十二歲點同佢過人世,一年前我係出面同現在個男友偷情,個晚我同佢做咗兩次愛,個男人好識做愛, ...
青頭仔一路作故仔一路打飛機。。。 好變態喔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 opclk99 於 2020-2-17 12:40 AM 發表

香討最多青山友.........
我早就建議青山個wifi要set返個password

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右