• 瀏覽: 6,781
  • 回覆: 16
  • 追帖: 1
我...親手整左個蛋糕,然後佢話約左朋友😂好白痴⋯⋯

熱賣及精選
引用:
原帖由 crystal269 於 2020-2-15 01:49 PM 發表

咁咪辛苦晒你一整日嘅心機
羨慕你

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-2-15 05:14 PM 發表

無人要嗰啲猪扒夠會羨慕妳咯…

斷手斷腳嗰啲人又會羨慕啲猪扒喎…

被閹割的男人亦可能會羨慕番啲斷手斷腳嘅人喎…

無閹到但又無能用嘅男人就會羨慕啲閹人喎…

睇嘢唔好只著眼自己或眼前嘅事…
人就會自然開心好多㗎喇!!
...
哈哈,你好正面,多謝你打咁大段至理真諦,我cap 低
我到時驚吸引太多人咋🤣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sing9 於 2020-2-15 07:28 PM 發表

約咗另一情人?
佢約朋友2公婆食飯喎

引用:
原帖由 nicholas5220 於 2020-2-15 06:20 PM 發表

咁不如叫我幫你食哂個蛋糕
我自己食左一半,你唔驚死咪俾另一半你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-2-18 02:35 PM 發表

你兩公婆一齊出席冇難度。。。有冇帶埋你去先

俾我已經攞蛋糕掟佢
佢地本來係約13號嘅,當時我婉拒左,因為同佢朋友唔熟。嗌交之後佢改咗14號就冇叫我。由佢啦,呢啲重要日子,當我隱形,完全冇顧我感受,我明架喇⋯

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-2-18 03:18 PM 發表

你就自己一個過情人節?然後蛋糕自己吃晒?

佢行為都幾幼稚。。。
係呀,自己過。當晚自己食左3份1個蛋糕。
佢幼稚?係咪打錯呀,應該係我幼稚。

明明上個月佢仲話鐘意朱古力蛋糕,咁我就整,整完我自己一個食,成件事我太白痴⋯

嗌完交,我傷心都仲會為佢,但佢只有佢自己👍🏻完了吧

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-2-18 03:41 PM 發表

你最後個句米帶出佢幼稚囉。。。

你會讓步,證明你愛佢多d,所以以後對你不利的事就唔好做,只會令自己處於下風。。。
我一直都知我愛佢多啲。

一次次心如刀割咁,我都好傷心,好驚會再傷,但我次次都會搵返佢。而佢就會話,因為唔想嗌交/唔想害我,所以唔會搵我喎⋯

我一直以為真愛唔會計上風下風,不過今次都傷到咁,算啦,佢呢種聖人,我配佢唔起。

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-2-18 04:41 PM 發表

堅感受到你的無奈。。。

男人最賤就係呢句。。。講到自己聖人甘。。。係聖人當初就唔應該追,追完再扮聖人。。。頂

最終決定係你手度,點樣抉擇,你可以考慮清楚。。。應該以自己利益為最大依歸 ...
係囉,佢話年齡距離唔想害我,但佢表白前一早知我細佢好多,玩完唔like就變身聖人⋯

我邊有決定權丫,我連情人節都俾佢掉低,自己一個過咋⋯都費事再阻佢⋯

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-2-18 04:49 PM 發表

年齡上的差距,你已經輸左,因為點都唔夠佢來。。。

男人都係貪新鮮。。。。所以下次要小心謹慎,唔好再甘易被呃。。唉。。。
點解年齡都有輸贏?

引用:
原帖由 cclia716 於 2020-2-18 05:17 PM 發表

hihi~~long long time no c了
你地又係返一齊???
係呀,好短時間又衰左,摑自己幾巴先

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28871962&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

我整蛋糕俾...佢唔要的自己食

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cclia716 於 2020-2-18 05:15 PM 發表

佢經驗經歷很多,如果真的缺少人生經歷好難
佢地已經估到晒下一步點了
真係怪自己太單純

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-2-18 05:06 PM 發表

佢比你更清楚點玩弄手段,呢點就已經輸了
真係冇諗過戀愛都要玩手段

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-2-18 05:28 PM 發表

所以男人唔到八十,都唔好餵飽佢
要用紙筆抄低!

引用:
原帖由 cclia716 於 2020-2-18 05:37 PM 發表

我岩岩玩香土冇幾耐就識佢,應該,果時玩其他版ga,11月中果時,然後差不多時間識可愛既基妹~
然後佢又係獅子女所以我記得
多謝你當時用心回覆我🙏🏻

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]