• 瀏覽: 6,827
  • 回覆: 152
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 低能的你 於 2020-2-18 09:43 PM 發表

好簡單的事,經過你解釋後甘複雜架。。。。點解唔係個男人有小三先??
我驚你唔明,已經解釋得好簡單,一睇就明白。
男人三妻四妾有幾出奇。

熱賣及精選
引用:
原帖由 夜靜雨聲 於 2020-2-18 09:48 PM 發表

我驚你唔明,已經解釋得好簡單,一睇就明白。
男人三妻四妾有幾出奇。
雨聲,現在已經一夫一妻制啦。。。

宜家女人養得起自己。。。所以唔好委屈既日子。。。。

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-2-18 10:27 PM 發表

雨聲,現在已經一夫一妻制啦。。。

宜家女人養得起自己。。。所以唔好委屈既日子。。。。
一夫一妻制??
明確實行“一夫多妻制”的國家仍然有:塞內加爾、烏干達、史瓦濟蘭、埃及、蘇丹、衣索比亞、葉門、阿聯酋、卡達、巴林、約旦、伊拉克、沙烏地阿拉伯、阿曼、摩洛哥、索馬里、喀麥隆等等。
就正正係依家女人養得起自己,下下就話唔好過啲委屈既嘅日子,郁啲就嗌離婚,所以咪又回到原點,古今通用....
" 女人未到60歲唔好畀飽飯佢食,唔到80歲都唔好同佢講真說話,一日唔死嗰個都唔係你老婆。"
Yeah!
仲有無得反駁?

引用:
原帖由 夜靜雨聲 於 2020-2-18 10:48 PM 發表

一夫一妻制??
明確實行“一夫多妻制”的國家仍然有:塞內加爾、烏干達、史瓦濟蘭、埃及、蘇丹、衣索比亞、葉門、阿聯酋、卡達、巴林、約旦、伊拉克、沙烏地阿拉伯、阿曼、摩洛哥、索馬里、喀麥隆等等。
就正正係依家女人養得起自己,下下就話唔好過啲委屈既嘅日子,郁啲就嗌離婚,所以咪又回到原點,古今通 ...
哇,你為左說服我,寫左甘多字,真係辛苦你啦。。。

宜家的女人更追求自由鳥,所以唔會似以前任人擺佈。。。

但如果真心相待、寵愛,冇邊個女人想離婚,更願意等到死個時,如果呢個男人值得既話。

我記得有套韓劇,個老婆要求離婚,理由就係唔想冠上夫姓死去。。。個女人幾絕望。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 消失的香蕉 於 2020-2-18 07:12 PM 發表

請問蒸幾多分鐘?
電爐6分鐘用大火

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 听雨楼 於 2020-2-18 02:29 PM 發表

那是因為姐姐你不懂單身狗的悲哀
妹妹我也曾經單身過雖然當時我單身但係一樣可以去搵我想要嘅快樂。只要你跟住意志去做冇乜嘢咁難嘅

引用:
原帖由 听雨楼 於 2020-2-19 09:04 AM 發表

其實我感覺我自己倒系冇乜,就系父母催得緊
其實妹妹應該心有所屬嘎。

引用:
原帖由 听雨楼 於 2020-2-19 10:19 AM 發表

姐姐有冇辦法,能夠讓父母唔催我
妹妹眞係幫唔到你,除非你心目中白馬王子出現響你面前,咁你父母就唔會摧妳嘎

引用:
原帖由 听雨楼 於 2020-2-19 02:21 PM 發表

有中意嘅人,只之不過,佢有女朋友了,姐姐好懂我
咁個男仔知唔知道你鐘意佢呀?因乜原因值得妳鐘意有女朋友嘅男仔,

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 听雨楼 於 2020-2-19 02:28 PM 發表

我加你了,姐姐,我好想有一個人傾訴一下
好呀妹妹,我又加上你

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]