• 瀏覽: 10,209
  • 回覆: 302
  • 追帖: 1
如果,你將另一半當皇后,咁,你即係皇上…

如果,你將另一半當豬乸,咁,你即係豬公…

如果,你將另一半當工人,咁,你咪以為你就係主人…
    相信,你嘅下場將會慘不忍睹…

所以,各位聰明嘅男士,識做啦…

祝,大家情人節快樂…!

熱賣及精選
引用:
原帖由 雪飛兒 於 2020-2-14 07:12 PM 發表

如果,你將另一半當皇后,咁,你即係皇上…

如果,你將另一半當豬乸,咁,你即係豬公…

如果,你將另一半當工人,咁,你咪以為你就係主人…
    相信,你嘅下場將會慘不忍睹…

祝,大家情人節快樂…! ...
如果,你將另一半當皇后,咁,你即係當自己係臣子…

如果,你將另一半當豬乸,咁,你即係農場主人…

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-2-14 07:15 PM 發表

如果,你將另一半當皇后,咁,你即係當自己係臣子…

如果,你將另一半當豬乸,咁,你即係農場主人…

所以,各位聰明嘅男士,識做啦… ...
哈哈…

咁,你現時係咩身份呀…

回覆 引用 TOP

俠者~

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-2-14 07:44 PM 發表

俠者~
即係咩…?

"如果,你將另一半當工人,咁,你咪以為你就係主人…
    相信,你嘅下場將會慘不忍睹…"

咁即係点呀?

My name is Pong, James Pong.
引用:
原帖由 雪飛兒 於 2020-2-14 07:47 PM 發表

即係咩…?
自己上網查啦…

俠客,又稱俠士、遊俠、豪俠,或單稱「俠」,中國傳統社會一類身份特殊的人物,他們通常仗義助人,慷慨好施,時常為人打抱不平,不一定通曉武藝。由於「俠客」,是人們心目中被景仰的對象,也是中國文學的重要主題。

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2020-2-14 07:51 PM 發表

咁即係点呀?
畫公仔硬係要畫埋啲腸呀內藏呀岀嚟…

幅畫就唔好睇㗎喇!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-2-14 07:52 PM 發表

自己上網查啦…

俠客,又稱俠士、遊俠、豪俠,或單稱「俠」,中國傳統社會一類身份特殊的人物,他們通常仗義助人,慷慨好施,時常為人打抱不平,不一定通曉武藝。由於「俠客」,是人們心目中被景仰的對象,也是中國文學的重要主題。 ...
哈哈…
有錢入袋…

thx…

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2020-2-14 07:51 PM 發表

咁即係点呀?
你可以親身經歷吓…

嘿嘿…

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-2-14 07:44 PM 發表

俠者~
好兄弟

當另一半係公交車

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-2-14 19:52 發表

自己上網查啦…

俠客,又稱俠士、遊俠、豪俠,或單稱「俠」,中國傳統社會一類身份特殊的人物,他們通常仗義助人,慷慨好施,時常為人打抱不平,不一定通曉武藝。由於「俠客」,是人們心目中被景仰的對象,也是中國文學的重要主題。 ...
乜你係单身寡佬, 一条noun

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 公園雀躍 於 2020-2-14 08:04 PM 發表

當另一半係公交車
你都要好好保養嘅…

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雪飛兒 於 2020-2-14 19:55 發表

你可以親身經歷吓…

嘿嘿…
未经历之前想g係点喎, 你咪喺度卖关子啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]