• 瀏覽: 3,501
  • 回覆: 10
明明啲人話帶口罩塊面會睇落細啲,
但我帶左口罩都見到我面骨位都好大,我可以點搞搞面大嘅問題?
Hifu?打針?

引用:
原帖由 karkarbaby 於 2020-2-14 04:12 PM 發表

明明啲人話帶口罩塊面會睇落細啲,
但我帶左口罩都見到我面骨位都好大,我可以點搞搞面大嘅問題?
Hifu?打針?
你係皮鬆定咀嚼肌大?
打針for整細咀嚼肌
hifu就for緊緻返 出返jawline

回覆 引用 TOP

你可以試試咬實去checkcheck係咪因為咀嚼肌大而面大,如果係,我建議打肉毒桿菌去收細咀嚼肌,好多人會打botox/dysport,2個都打過,前者打得多有抗藥性,後者穩定啲,效果自然啲~~你可以問問醫生了解下

回覆 引用 TOP

我都有樓主既問題
我試左咬實應該係舊肌肉太大
打botox 有冇點簡邊間係好?
請大家指教下

引用:
原帖由 edeankok 於 2020-2-20 06:55 PM 發表

我都有樓主既問題
請大家指教下
Botox打得多有抗藥性,可以試下少女針

回覆 引用 TOP

Botox會好假, 我寧願做機, 自然d, 價錢又平d

引用:
原帖由 Nanamei 於 2020-2-24 02:09 PM 發表

Botox會好假, 我寧願做機, 自然d, 價錢又平d
我都認同, 有好多藝人打左之後, 個樣好假, 一睇就知打過針

回覆 引用 TOP

可以先試吓打botox令面部肌肉變細
如果冇改善 咁就係骨架問題會建議做削骨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 edeankok 於 2020-2-20 06:55 PM 發表

我都有樓主既問題
請大家指教下
如果驚Botox冇咁好 打dysport都唔錯
佢冇抗藥性唔似botox 耐打同都幾自然我覺得
我之前就係Beauskxx到打
個男醫生幾細心 打完有效

回覆 引用 TOP

引用:

我都有樓主既問題
請大家指教下
我打過幾次BOTOX,因為咀嚼肌大,效果都好明顯

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]