• 瀏覽: 8,453
  • 回覆: 549
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 daystay 於 2020-2-14 09:03 AM 發表

今天下雨了
令我想起表妹拒絕我
我負能量抱歉DC大哥
https://youtu.be/fpLRONIMwP8
你表妹點解會拒絕你?
https://www.youtube.com/watch?v=0Gb3oFJBmGU

熱賣及精選
引用:
原帖由 Hkccgirl 於 2020-2-14 09:11 AM 發表

好認真睇完,點知最後一句...😸😸😸樓主文采好好👍
謝謝!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dc31 於 2020-2-14 07:17 AM 發表

我都祝你同🐯🐯有一個快樂難忘嘅情人節。
佢要湊住家中啲小朋友小朋友需要佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-2-14 08:10 AM 發表

我只覺得大家都係香土友,上來得一個目標,吹水和開心,完
其實自從你識到新朋友之後我覺得有人同你傾計就夠啦變曬我少入咗你啲貼 有人陪你傾計就夠啦 我去搞自己嘅嘢 到每晚我搞自己嘅分享帖信度入去同你打招呼 到而家其實都一樣

引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2020-2-14 10:46 AM 發表

其實自從你識到新朋友之後我覺得有人同你傾計就夠啦變曬我少入咗你啲貼 有人陪你傾計就夠啦 我去搞自己嘅嘢 到每晚我搞自己嘅分享帖信度入去同你打招呼 到而家其實都一樣 ...
無所謂啦,在心中

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-2-14 10:47 AM 發表

無所謂啦,在心中
嗰啲字係你嘅朋友唔係我嘅朋友真係唔好混為一談 我嘅朋友真係有同我傾過計喺你嘅貼內嗰啲係你嘅朋友 從來我都未聽嗰句好說話都係茶餘飯後嘅說話有時你哋都明白啦

引用:
原帖由 dc31 於 2020-2-14 01:50 AM 發表

記得喺18歲嗰年嘅情人節晚上,第一次同佢親吻,就快親上去嘅時候,佢突然間話等陣,我心諗你想點呀,只見佢喺手袋攞咗二糖出嚟,一粒喺桂花味,一粒喺草莓味,然後佢叫我揀一粒,我就指了一下嗰粒桂花味,然後問佢做乜嘢,佢二話不說馬上撕開糖紙,就將嗰粒糖食咗,然後一把扯我過去,我倆就接吻了,全程一股桂花味。後來佢同我講人生那麼長我沒有自信能讓你記住我..但是你既然喜歡食桂花味的糖,我只能讓你記住我和你接吻是桂 ...
浪漫中帶點悽情~

錯過就係一生~

引用:
原帖由 Hkccgirl 於 2020-2-14 09:11 AM 發表

好認真睇完,點知最後一句...😸😸😸樓主文采好好👍
傳說中.樓主是哈佛生

分得好,呢種人分手都要讓人記住呢味道,好黑心

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dc31 於 2020-2-14 01:50 AM 發表

記得喺18歲嗰年嘅情人節晚上,第一次同佢親吻,就快親上去嘅時候,佢突然間話等陣,我心諗你想點呀,只見佢喺手袋攞咗二糖出嚟,一粒喺桂花味,一粒喺草莓味,然後佢叫我揀一粒,我就指了一下嗰粒桂花味,然後問佢做乜嘢,佢二話不說馬上撕開糖紙,就將嗰粒糖食咗,然後一把扯我過去,我倆就接吻了,全程一股桂花味。後來佢同我講人生那麼長我沒有自信能讓你記住我..但是你既然喜歡食桂花味的糖,我只能讓你記住我和你接吻是桂 ...
作得過左,18歲先初吻點有人信
情人節快樂

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-2-14 09:07 AM 發表

你想點???

今晚可能落雨、記得帶遮

引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2020-2-14 11:24 AM 發表

嗰啲字係你嘅朋友唔係我嘅朋友真係唔好混為一談 我嘅朋友真係有同我傾過計喺你嘅貼內嗰啲係你嘅朋友 從來我都未聽嗰句好說話都係茶餘飯後嘅說話有時你哋都明白啦 ...
算了吧、情人節快樂

引用:
原帖由 daystay 於 2020-2-14 05:12 PM 發表

今晚可能落雨、記得帶遮
表哥好的,我應該唔出街。。。

你拒絕陪我行街

引用:
原帖由 dc31 於 2020-2-14 09:30 AM 發表

你表妹點解會拒絕你?
https://www.youtube.com/watch?v=0Gb3oFJBmGU
情人節快樂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-2-14 05:17 PM 發表

表哥好的,我應該唔出街。。。

你拒絕陪我行街
妳將說話反轉來說
https://youtu.be/-7Z1fd0nwAo

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]