• 瀏覽: 4,535
  • 回覆: 17
  • 追帖: 1
近排可能市道差
見到好多醫美都有出優惠
不如各位jm分享下有咩抵優惠
我就見到有個ulthera 2人同行做半面5千幾/人
算唔算抵?心郁郁

熱賣及精選
都幾抵, 邊間? 我見到好多都出幾百蚊自選療程
有D仲送口罩同消毒酒精個D都幾好

我join咗$100一格facial 可以扣body 抵到爛
同埋買咗thermage flx眼450發$13800😍之前做要2皮幾!但個顧問淨係話可以買一個咋~如果唔係我都大手入貨~

引用:
原帖由 joeyho223 於 2020-2-14 06:56 PM 發表

都幾抵, 邊間? 我見到好多都出幾百蚊自選療程
有D仲送口罩同消毒酒精個D都幾好
B記, 我見佢仲搞左個活動留言打條送treatment
都幾好咁

https://www.facebook.com/beauskinhk/videos/805921783258861/

近期多左新客promote都幾抵
現客oaxxx都幾好 有free做一次

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 doanbsa844 於 2020-2-13 07:06 PM 發表

近排可能市道差
見到好多醫美都有出優惠
不如各位jm分享下有咩抵優惠
我就見到有個ulthera 2人同行做半面5千幾/人
算唔算抵?心郁郁
有冇抵的醫美。
1. 想填眉心
2. 除掉 激光留下色素沉著
3. 法令紋很深。
4.

现在的人抱怨太多,感恩太少;要求太多,给予太少;总是期望被理解,却不能理解别人;总是希望别人多为自己着想,却不懂得换位思考!
引用:
原帖由 ckawa 於 2020-2-15 01:22 AM 發表

我join咗$100一格facial 可以扣body 抵到爛
同埋買咗thermage flx眼450發$13800😍之前做要2皮幾!但個顧問淨係話可以買一個咋~如果唔係我都大手入貨~
小心, 執立。

现在的人抱怨太多,感恩太少;要求太多,给予太少;总是期望被理解,却不能理解别人;总是希望别人多为自己着想,却不懂得换位思考!
引用:
原帖由 doanbsa844 於 2020-2-20 06:52 PM 發表

都幾好咁
https://www.facebook.com/beauskinhk/videos/805921783258861/
幾好wo都

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ginger.333 於 2020-2-22 05:41 PM 發表

有冇抵的醫美。
1. 想填眉心
2. 除掉 激光留下色素沉著
3. 法令紋很深。
4.
我見好多店都有做針既優惠
千幾就可以打

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 doanbsa844 於 2020-2-20 06:52 PM 發表

都幾好咁
我都想做呀
但係無人同行
1個人要$8388...
有冇人想一齊

冇錢幾平都冇用🥺🥺🥺

引用:
原帖由 ginger.333 於 2020-2-22 05:51 PM 發表

小心, 執立。
我都買左$13800眼,仲有回贈一千蚊!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]