• 瀏覽: 4,408
  • 回覆: 26
減肥成功,今年夏天好想著比堅尼,
所以想脫比堅尼位,出面咁多間美容院,有冇好嘅介紹?唔想 hand sell

熱賣及精選
我去開Beausxxx脫, 唔太hard sell
價錢唔平唔貴 

我脫左覺得爽左
著bikini又唔洗驚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 秋天灰灰 於 2020-2-13 06:07 PM 發表

減肥成功,今年夏天好想著比堅尼,
所以想脫比堅尼位,出面咁多間美容院,有冇好嘅介紹?唔想 hand sell
我之前去Lumxxxx做,佢有$980 包脫清同埋美白,覺得都平又唔錯,起碼冇sell

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hahsakk 於 2020-2-14 06:33 PM 發表

我去開Beausxxx脫, 唔太hard sell
價錢唔平唔貴  
但我試過話想考慮下, 佢即黑面, 態度180度變哂

乜妳日日着比堅尼咩?唔係嘅話何必刻意花錢去脱?女人三角帶愈多毛愈正,係啲鬼妹做先鍾意做白虎。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 珊珊來遲_ 於 2020-2-16 09:39 AM 發表

但我試過話想考慮下, 佢即黑面, 態度180度變哂
我聽過有好多間都係,一話考慮下,就即刻黑面,有啲甚至乎唔俾你走

其實脫比堅尼位,除咗可以着比堅尼之外,其實都可以改善到衛生嘅問題

回覆 引用 TOP

冇錯係,我尋日有個FD都話想脫比堅尼,仲係咁問我野,我refer左Lumxxx俾佢

回覆 引用 TOP

呢間我都有聽過個名,真係要三思

引用:
原帖由 ~打邊爐~ 於 2020-3-4 05:35 PM 發表

呢間我都有聽過個名,真係要三思
係啊,個間B記個次我去做左一次已經覺得好差唔想再做,一做完係咁俾人局我買先而家要迫住去做,買療程個陣咪會對你好少少,一話唔想買就黑面

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Bonnie.cheung 於 2020-2-18 01:44 PM 發表

我聽過有好多間都係,一話考慮下,就即刻黑面,有啲甚至乎唔俾你走
I know that feel bro,而家好想退錢

引用:
原帖由 門外靚魚蛋 於 2020-3-5 08:20 PM 發表

我做嗰間又唔會喎,態度好好,就算唔買都會whatsapp跟進我皮膚狀況,仲教我護膚程序
邊間黎架,未聽過個名,係咪細舗黎

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]