• 瀏覽: 1,697
  • 回覆: 13
  • 追帖: 1
咁努力做乜啫後生時早結婚早生仔早比男人包養吸收佢地精華好過啦

熱賣及精選
引用:
原帖由 想菲 於 2020-2-13 02:31 PM 發表

咁努力做乜啫後生時早結婚早生仔早比男人包養吸收佢地精華好過啦
男人即使幾叻都最後咪又係瞓棺材。

大師父北戴河永世DIE HEART 網傳最強入室大弟子

咁系懶嘅女人,娶黎做咩

回覆 引用 TOP

寄生蟲, 攪吓好啦, 千祈唔好上身

回覆 引用 TOP

比男友插暈咗

回覆 引用 TOP

有自己事業,就可以有自由意志,喺家庭內有地位,講嘢就有力,簡單嚟講,得到尊重
吓吓好似寵物咁,等主人憐愛,分分鐘你連呼吸都有錯
遇到個唔好老脾嘅,會遷怒嘅,真係呵呵囉

寵物咁單純嘅心都有人虐待呀,更何況人會爭奪同一資源,會有心眼,有相處就有磨擦,基本上一生寵愛係絕不可能
但如果自己有經濟能力,自自然然對方會識尊重,少好多磨擦架
不論男女都適用

而且女人搵男人要搵上進有才有財三高
男人搵女人唔通搵個劣貨,有塊嘢有對奶就得咩,咪玩啦

阿馬里 哈失吐,斯骨爾,其諾丹基,斯里星,昂依納得,斯熱確虛,哈虎文缽英
                                                               --『九陰真經總章』
女人唔含真係無辦法

回覆 引用 TOP

坦講,當男人係水魚既女仔,根本無市場。樓主都無謂亂諗野了。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 地藏菩薩 於 2020-2-13 05:22 PM 發表

男人即使幾叻都最後咪又係瞓棺材。
你好衰

回覆 引用 TOP

都係架、不過養得起你既可以養多個、養唔起你既就同打份無粮出既住家工

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 s336990 於 2020-2-14 01:58 PM 發表

有自己事業,就可以有自由意志,喺家庭內有地位,講嘢就有力,簡單嚟講,得到尊重
吓吓好似寵物咁,等主人憐愛,分分鐘你連呼吸都有錯
遇到個唔好老脾嘅,會遷怒嘅,真係呵呵囉

寵物咁單純嘅心都有人虐待呀,更何況人會爭奪同一資源,會有心眼,有相處就有磨擦,基本上一生寵愛係絕不可能
但如果自己有經濟能力,自自然然對方會識尊重,少好多磨擦架
不論男女都適用

而且女人搵男人要搵上進有才有財三高
男人搵女人唔通 ...
無錯!就算有錢人都要搵個有咁上下思想能力嘅女人啦!越想向上爬越要叻!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 想菲 於 2020-2-13 02:31 PM 發表

都有D女仔會去左變性,轉做男人然後去賣屎忽!

引用:
原帖由 yoko338 於 2020-2-15 11:05 PM 發表

都有D女仔會去左變性,轉做男人然後去賣屎忽!
男轉女係挖個窿仲可以造個陰道,女轉男冇鳩用點算?

回覆 引用 TOP

引用:

唔係咩女人梗係要趁後生時做多啲同揾條水魚過埋最尾個幾年

回覆 引用 TOP