• 瀏覽: 5,132
  • 回覆: 32
直接問佢同個女仔關係,會唔會拍散拖,你唔比黎住,你個仔可能去第二度住,你想多半個女定少左個仔,你自己諗。
引用:
原帖由 子時貴重的隊長 於 2020-2-11 20:28 發表

兒子大學畢業了,才接觸女性朋友,在還沒有確定女朋友的情況下准備留她在家過夜,孩子的爸爸不在家,我一個做媽媽的覺得不妥,但又不知道怎么跟他溝通,求指教 ...

回覆 引用 TOP

都成年只要做好安全措施就行。

回覆 引用 TOP

等佢地攪野果陣突然衝入房撞破。
就會無下次了

引用:
原帖由 喵新人 於 2020-2-27 05:09 PM 發表

教育兒子不要婚前性行為
而家咩年代呀,話得聽嫁咩。
過份干預傷感情丫

回覆 引用 TOP

從小教育,現在先教太遲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 子時貴重的隊長 於 2020-2-11 08:28 PM 發表

兒子大學畢業了,才接觸女性朋友,在還沒有確定女朋友的情況下准備留她在家過夜,孩子的爸爸不在家,我一個做媽媽的覺得不妥,但又不知道怎么跟他溝通,求指教 ...
絕對唔好開壞頭,有得第一晚,勁難送走瘟神。叫你仔如強行留宿 即搬出去自立。

回覆 引用 TOP

想抱孫嘅俾3百佢叫佢出去搞掂,
唔想抱孫住加多1百

回覆 引用 TOP

個仔都大學畢業喇!帶個女仔返嚟見你你唔係應該仲開心咩!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 laamky 於 2020-2-13 07:31 PM 發表

應該買定安全套俾佢
不用太大反應,她未必一定是你的媳婦
可以便自動行開,叫個仔小心D,唔好嘢d失戀要生要死果d,(記得哥哥果套xx空間嗎)
話晒佢自己張床,毛巾都衛生D.
佢帶個男性朋友朋友回來留宿,你再上嚟討論過啦

回覆 引用 TOP

其實好平常,亞仔都成年人,返屋企好過唔知去左邊呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港膠液所 於 2020-3-1 08:12 PM 發表

等佢地攪野果陣突然衝入房撞破。
就會無下次了
都唔使特登撞破嘅, 下次咪輕輕敲下門,話下佢哋夜啦唔好搞咁耐喎!

又或者第二朝,  襯過女仔喺度, 同阿仔講 : )明知第二日個個要返工, 半夜就唔好玩到 嘈喧巴閉喇 ! 😎

回覆 引用 TOP

半夜玩到 嘈喧巴閉 NO.

嚟食飯可以,但不可留宿.

回覆 引用 TOP

正確引導,孩子大了有了自己嘅思維。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]