• 瀏覽: 4,249
  • 回覆: 36
如果男仔係WhatsApp表白咗,再約出嚟見面佢有主動拖手,咁你地覺得仲使唔使男方再面對面親口表白多一次?

熱賣及精選
點解仲要問,親口講好難咩

回覆 引用 TOP

Whatsapp表白 無誠意 唔浪漫 兼 盡顯個人有幾咁淆底。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 POOLM 於 2020-2-10 10:08 PM 發表

如果男仔係WhatsApp表白咗,再約出嚟見面佢有主動拖手,咁你地覺得仲使唔使男方再面對面親口表白多一次?
其實無腦嘅人,真係唔適合拍拖㗎!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 POOLM 於 2020-2-10 10:08 PM 發表

我覺得不用你覺得呢?

回覆 引用 TOP

如果你嫌whatsapp表白唔夠誠意,你應該當時話太兒嬉,出嚟先講
表白係佢向你示愛,佢既然做左,你又接受左,再表白多一次咪仲怪
與其計較埋過去既野,倒不如將焦點放喺雙方既關係好過
表白搞場大龍鳳,到最後分手咪更加冇意思

回覆 引用 TOP

最紧要系所有使费佢比啫!

回覆 引用 TOP

唔洗,只要畫公仔畫埋条J出黎就夠。

引用:

呢個時候妳要主動d做18巴港女一世食住條仔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 紅爆沙貝勒皇子 於 2020-2-10 11:55 PM 發表

唔洗,只要畫公仔畫埋条J出黎就夠。
可能畫咗,
但太细睇唔到。

回覆 引用 TOP

引用:

大家都係男仔,WhatsApp表白都收貨啦

回覆 引用 TOP

引用:

唔洗,print低個Whatsapp做證據便可!

回覆 引用 TOP

5洗

My name is Pong, James Pong.

回覆 引用 TOP

最穩陣就上律師樓,找個律師做見證,訂立一分協議,咁應該會萬無一失!

或者佢對100個囡囡wts表白,只有你覆佢呢

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]