• 瀏覽: 5,032
  • 回覆: 17
我係諗住join全身脫or underarm最好俾一次就ok,同埋唔好hard sell

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
beausxxx or Aplxx, 不太sell

回覆 引用 TOP

介紹你去L記啦,一定唔會hard Cell, underarm $980包脫清同埋送埋兩次美白,我啱啱先join完

BEAUSKXX
唔點hard sell
如果第1次有會員介紹, 我同你都有一次free facial treatment

引用:
原帖由 秋天灰灰 於 2020-2-13 02:44 PM 發表

介紹你去L記啦,一定唔會hard Cell, underarm $980包脫清同埋送埋兩次美白,我啱啱先join完
之前都join咗,服務同效果都唔錯
同埋問佢野,佢都會比好多意見我
最緊要唔HARD SELL

引用:
原帖由 珊珊來遲_ 於 2020-2-14 12:39 PM 發表

之前都join咗,服務同效果都唔錯
同埋問佢野,佢都會比好多意見我
最緊要唔HARD SELL
我都join左有一年,換左好幾次治療師…>_<又只可以跟一個治療師,佢放假/病假就會delay晒我d treatment…不是太開心…因為買左果酸treatment應該要定時做先達致最佳效果…

引用:
原帖由 siting 於 2020-2-13 06:45 PM 發表

BEAUSKXX
唔點hard sell
如果第1次有會員介紹, 我同你都有一次free facial treatment
有興趣,pm左你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 milktmn 於 2020-2-14 02:16 PM 發表

我都join左有一年,換左好幾次治療師…>_<又只可以跟一個治療師,佢放假/病假就會delay晒我d treatment…不是太開心…因為買左果酸treatment應該要定時做先達致最佳效果… ...
你邊間呀,我又冇呢啲問題。不過我反而覺得跟一個治療師係好,佢會知道你嘅進度

引用:
原帖由 珊珊來遲_ 於 2020-2-16 09:25 AM 發表

你邊間呀,我又冇呢啲問題。不過我反而覺得跟一個治療師係好,佢會知道你嘅進度
沙田L記成日因為治療師無期而delay treatment…我係已經約平日5點前既時間都話full/放假

引用:
原帖由 milktmn 於 2020-2-16 09:41 AM 發表

沙田L記成日因為治療師無期而delay treatment…我係已經約平日5點前既時間都話full/放假
我就喺旺角, 比較大D, 人都多D, 你可以轉黎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 siting 於 2020-2-13 06:45 PM 發表

BEAUSKXX
唔點hard sell
我曾經join過, 可惜十分失望, 未比錢前, 我問咩都好有耐心答, join左哂錢, 我問多幾句, 完全冇哂之前nice嘅感覺, 答嘅態度仲好差, 咁我係消費者, 問下我覺得好正常, 而且我好禮貌咁問, 而且做Treatment 就一次hea過一次, 到最後又sell我買其他野, 我話唔需要, 即刻黑面

引用:
原帖由 kayan.fu 於 2020-2-19 03:43 PM 發表

我曾經join過, 可惜十分失望, 未比錢前, 我問咩都好有耐心答, join左哂錢, 我問多幾句, 完全冇哂之前nice嘅感覺, 答嘅態度仲好差, 咁我係消費者, 問下我覺得好正常, 而且我好禮貌咁問, 而且做Treatment 就一次hea過一次, 到最後又sell我買其他野, 我話唔需要, 即刻黑面 ...
梗係啦,你唔幫佢買野,佢冇錢收,仲咁好服務你咩

回覆 引用 TOP

間間都hard sell, 好難搵啫~

引用:
原帖由 ~打邊爐~ 於 2020-2-24 01:53 PM 發表

間間都hard sell, 好難搵啫~
一定會, 只係睇咩程度啫!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]