• 瀏覽: 26,329
  • 回覆: 101
識得個剩女86年出世的,大專學曆,做office 月入約萬八,同家人住居屋。佢約5呎2,140磅重,人圓碌碌成個波咁。但佢擇偶要求一D都唔低,要人工高過佢、有樓、個男人年紀大佢唔超過5歲。

熱賣及精選
巴巴33-34歲唔叫剩女
除左有樓外,其他要求一d都唔高
仲有157cm 140磅唔係超肥bor
好多佬鐘意嫁

今次作文唔合格~重作please

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2020-2-7 10:54 AM 發表

識得個剩女86年出世的,大專學曆,做office 月入約萬八,同家人住居屋。佢約5呎2,140磅重,人圓碌碌成個波咁。但佢擇偶要求一D都唔低,要人工高過佢、有樓、個男人年紀大佢唔超過5歲。 ...
她的媽,,有權選擇,,

回覆 引用 TOP

你條7頭都多多要求啦

傻瓜

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 專插白痴on膠 於 2020/2/7 11:08 發表

你條7頭都多多要求啦
學某電影夜總會內容,直接去“金魚缸”選擇啦。

回覆 引用 TOP

好彩有你開帖 原來人哋有要求是需要由你開帖的 記得不斷更新報告 别浪費此帖

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2020-2-7 10:54 AM 發表

識得個剩女86年出世的,大專學曆,做office 月入約萬八,同家人住居屋。佢約5呎2,140磅重,人圓碌碌成個波咁。但佢擇偶要求一D都唔低,要人工高過佢、有樓、個男人年紀大佢唔超過5歲。 ...
冇要求身高體形?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tfortest 於 2020-2-7 11:19 AM 發表

好彩有你開帖 原來人哋有要求是需要由你開帖的 記得不斷更新報告 别浪費此帖
早餐食多粒燒賣都唔得
Lunch食多件差燒又唔得

回覆 引用 TOP

月入一万,百冇嘅男人都想娶靚女

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2020-2-7 10:54 發表

oh, you have no chance

回覆 引用 TOP

引用:

如果你有,心,搞大佢個肚先慢慢傾啦

回覆 引用 TOP

请回青山自首

My name is Pong! James Pong!

回覆 引用 TOP

要面對現實

回覆 引用 TOP

引用:

大專學「曆」……讀堪輿學位嘅?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]